20130808-190752.jpg
Jag har inte vågat mig på att testa någon LA-frisör än, efter tio år med samma i Sverige känns det ju råläskigt att plötsligt låta någon annan ta hand om längderna. Så jag passade på idag. Och något jetlaggad och mycket trött bestämde jag mig för att klippa lugg igen, trots att jag vet styckat nu har ett långt och plågsamt år av utsparning framför mig.
Fast lite förändring är alltid härligt. Och trött att jag känner mig hemskt klipptjurig (så där som man gör när man är nyklippt och håret känns mer som en peruk än den vanliga kalufsen) just tror jag nog att det kommer börja bli som jag tänkt mig efter någon dusch och lite egenstyling.
Så. Hjälp! Vad gjorde jag? Men samtidigt – kul, något nytt! Lite så. Jaja. De små sakerna i livet, ni vet.

0 svar

  1. ha, ha , samma här, lovar alltid mig själv att låta luggen vara-jag vet ju att jag, precis efter klippet alltid tänker-nä, nu skall jag spara ut & ALDRIG mer klippa lugg igen.Någonsin. Sen går det ngn månad & jag är där igen med saxen…:) Tycker verkligen det är superfint med lugg, men…det är inte på långa vägar lika bekvämt som med lång lugg, krävs mer fix & bara det tex. blåser el regnar lite lever ju luggen ett eget (och ej önskat) liv, man vill ju lixom att den skall ligga där, över pannan och inte flyga runt som en annan ”overhead” eller ”overcomb”…

  2. Snyggt! Du ser yngre ut. Och så blond! Tänk vad alla dagar i soliga Cali kommer att göra dig ännu blondare. Fin är du – som alltid!

  3. Du är ju tamejtusan supersnygg i precis allt, kvinna! Om du känner minsta ånger över din lugg kan du alltid se det som att du gör det för oss lockhårigas skull – jag skulle ALDRIG lyckas ha en snygg rak lugg och det grämer mig!

  4. Väldigt fint! Du passar verkligen i lugg. Men lova att ha den som lugg och inte på ”utväxt” på en gång. Och med det menar jag att inte låta luggen dela sig i någon slags mittbenaluggpåutväxt.

  5. Barn svälter, hår växer! Det sa din syrra Elins frisör när hon velade om att klippa lugg. Det säger jag även till mig själv när jag ska klippa mig – då vågar jag mycket mer! Och jag har aldrig ångrat några nya klipp, bara ångrat när jag har safeat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *