Sitter på Kulturhuset och ska jobba lite. I kroppen river idel otrevliga känslor. Ilska, stress, oro, gnäll, otillräcklighet. Med mera. Det är väl en sån dag bara. En sån dag när tålamodet som även i vanliga fall är extremlågt, nu är fullkomligt obefintligt. Dåligt samvete har jag också. För att jag var arg på Bonnie förut. Höjde rösten. Hur ska hon kunna veta att man inte får plocka med de fina Iittala-vaserna inne på Cervera, liten som hon är? 

Strax ska jag och mitt oinispirerade sinnelag ge oss ut härifrån och leta efter klänningar till ett modejobb, men först och främst efter presenter till Per som fyller år imorgon. Hittar jag inte nåt kan jag ju alltid överraska med att vara på bra humör igen. 

Vad jag egentligen ville säga, förutom att meddela att jag är en riktig surkart idag, är att jag skriver en sida i Expressens Söndag, en gång i månaden. Har ju glömt att berätta detta! Numret som kom ut igår, och som ligger ute även idag är det som gäller. Nästa nummer som ”Cecilias garderob” är med i dyker upp den 7 mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *