Mitt nyårslöfte var att jag skulle sluta klä mig så fegt, och börja ta ut svängarna lite mer. Ingen större utmaning kanske, jag menar, det finns säkert viktigare saker att ta tag i hos mig själv, men nu blev det det här. Well, glutta som fan nu, för idag hände det. Jag gick bananas i garderoben, för att vara mig i alla fall, och dunkade in både ränder och färg. Känner mig alldeles otroligt piffig. Och snygg. Faktiskt! Det här får jag göra om. Lite färg var ju inte så farligt.
Byxorna är ett gammalt 50-kronors fynd från Monki, tröjan kommer från Acne och finns i butik nu. Skorna är H&Ms samarbete med Hasbeens.

20110513-113502.jpg

20110513-113515.jpg

0 svar

 1. Cool girl! Fargene til det norske flagget, og det bare noen dager før 17.mai! Den feiringen skulle dere vært med på. Det er minst like mye stas som deres midtsommerfest!

 2. Häftigt, det nyårslöftet hade jag med. Men jag börjar betydligt försiktigare än du. Allting annat än enfärgat och svart är liksom en utmaning för mig 😉

 3. Har smygläst din blogg rätt länge och vill bara säga: You rock! Älskar att läsa din blogg! Ha en grym helg med familjen. Kram

 4. Du är så snygg! En förebild och oslagbar inspirationskälla. Tack för att du delar med dig, och trevlig helg!

 5. Först, härligt med färg. Fortsätt så! Nu behöver jag hjälp med en grej. När går gränsen för att man har ”snott” sitt syskons namn till barnen? Jag tänker på det här med favoritnamn, andranamn och kanske även tilltalsnamn. Jag har själv två barn varav den yngste är en flicka och har ett tilltalsnamn och två andranamn. Det ena andranamnet är taget på flera olika grunder. För det första var detta namn på tapeten redan när vår son föddes men det blev ju en pojke så då blev det andra namn till honom. När vår flicka så föddes var detta namn givet. Till en början pratade jag och min man om att ha detta namn som tilltalsnamn men eftersom min mans mormor (som har detta som tilltalsnamn) är i livet tyckte han att det kändes lite konstigt att även ge vår dotter detta namn. Det blev istället som andranamn. Även min farmor och jag hade/har detta som tilltalsnamn. Till saken hör också att mina två systrar, min mamma, min mormor och min gammelmormor har alla haft ett och samma namn som andranamn men som jag som enda tjej inte fått ärva. Därför känns det namn vi gav vår dotter lite extra speciellt för mig eftersom det blev ett arv från mig till henne.
  Nu till själva poängen. Min syster har nu fått en dotter och nu har vi fått veta att de tänker ge henne samma namn som jag och min dotter heter i andranamn. Jag har inte blivit tillfrågad och de har inte ens sagt innan vilka namn de valde mellan så detta kom som från ingenstans.
  Är det ok att göra såhär? Jag har förklarat för min syster att jag känner mig ledsen över detta men hon verkar inre bry sig.

 6. Men då var det ju dig jag mötte på cykel idag i korsningen vid Gamla Stan 🙂 Tyckte jag kände igen dig från bloggen men tänkte nog att outfiten var lite ovanlig. I like!!!

 7. Snyggt Cecilia! Jag köpte en ny kofta idag och då tänkte jag på dig. Kofta är bästa plagget 🙂

 8. Lina; Jag är inte säker på om jag hajar riktigt, men om din syster vill ge sitt barn samma namn som du och din dotter har är det väl bara en ära. Min systerdotter heter Cecilia i andranamn och det är jag otroligt stolt över. Det är väl bara fint? Härlig samhörighet. Så skulle jag uppfatta det, men jag har kanske missförstått något? I mina ögon visar det bara att de hör ihop, kusinerna, precis som dina släktingar delar namn? Eller?

 9. Åh den där tröjan har jag letat efter men den är ju slut överallt! I alla fall överallt på nätet..

 10. Cecilia, jag förstår hur du menar och jag hade visst kunnat känna mig smickrad om min syster hade haft någon liknande förklaring att vi skulle känna samhörighet med att ha samma namn. Dock ligger detta beteende i hela hennes sätt, att liksom bara göra som hon vill utan att tänka alls på någon annan. Jag ställde frågan varför de hade valt det namnet men det enda svaret jag fick var att de tyckte att det var ett fint namn.
  Kanske är det jag som överreagerar, eller så är det en situation som är svår att förklara här.

 11. Snyggt och lite crazy. Hasbeens träskorna slog jag inte till på direkt när jag hade chansen sedan var de slut i den ljusa färgen som jag gillar. De svarta kändes inte lika fina.

 12. Lina; jag förstår. Problemet ligger kanske i relationen mellan dig och din syster. Jag kan inte sätta mig in i situationen riktigt, men jag förstår på sätt och vis att du stör dig, men du kanske ändå inte ska göra för stor grej av det. Du har din familj liv och ditt liv. Fokusera på att göra det så bra som möjligt, och låt inte den här namngrejen stjäla för mycket av din energi. Så tänker jag. Men jag har ju som sagt inte full koll på hela situationen. Kram, Cecilia

 13. Nytt TV-program!
  Vill du bryta vardagen i stan och göra något helt annat under sommaren?
  Vill du uppleva den svenska sommaridyllen med din familj?
  Beskriv kort din sommardröm för dig och dina familjemedlemmar och maila matilda.johansson@titan.se
  Det kanske blir just du och dina nära som får förverkliga eran dröm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *