Det är tydligen inte bara jag som är konstant vrålsugen på att hoppa ner i allt det där fluffet, myset och mörkret i Rios vagn. Alice gjorde samma sak när vi var hemma hos Karin och Peter förra veckan. Och nu Bonnie. Jag säger ju det. Den som startar något slags SPA-må bra-alternativ med en barnvagn med tillhörande åkpåse i vuxensize, som någon sen kan tänka sig att knuffa runt på har mig som första kund.

0 svar

  1. Hehehe. Söt hon är! Jag har ett liknande foto på mig själv, när jag knött mig ner i syrrans vagn. Under mina tonår fantiserade jag varje morgon om att sängen hade utrustas med hjul, så att man kvart i åtta tryckte in en knapp och vipps rullade sängen ut genom sovrummet, ner för trappen och ut ur huset för att sedan fortsätta i lungt och sakta gemak hela vägen till skolan, in i korridoren och till sist in i klassrummet. Närvarande men inte tvingad att stiga upp. Win win, tyckte jag.

    Förresten, Elin Kling+Hm!! Grymt ju, tankar om det?! Jag vill höra skryt, man får skryta vansinnigt mycket över systrar en sån här gång!

    Du är bäst!

  2. En känsla som jag kan föreställa mig att är rätt lik är en slädtur i perfekt vinterväder, när man sitter varm och god nerbäddad ibland fårfällar och varma filtar medan hästen travar på i skönt mak..
    Fantastiskt!
    Så har du någon kontakt med häst och släde rekommenderar jag verkligen en tur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *