20140618-183223-66743977.jpg
Åh vad jag hoppas att ni kan och har lust att komma och hänga med mig den 2 juli. Då lanserar vi nya BLANKENS-modeller äter snittar, dricker vin, shoppar och hänger hos Amazing Seven (fantastiskt utbud från de bästa varumärkena och en rea-avdelning som inte brukar gå av för hackor, min favoritbutik!) i Farsta, Stockholm. Dessutom kan du vinna ett kit med skönhetsprodukter från Sensai till ett värde av 3000 kronor. Det vore SÅ kul att träffa er – så skriv upp datumet redan nu, eller anmäl er på mailadressen ovan direkt för sjutton!

0 svar

  1. Jag är så EXALTERAD inför detta! Såpass att jag förlängde min stockholmsresa med två nätter för att kunna vara där och känna och klämma på dina skor och hälsa på dig! 🙂

  2. Hej! Fick hem mina guldiga Isabell idag. Jättefina, men storleken passade inte. 🙁 Vill gärna byta storlek, till 39. När kommer det in fler storlekar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *