Jag har rensat ut lite saker ur garderoben igen! Pengarna går som vanligt till Barnfonden. Först till kvar gäller, så vill ni köpa något mailar ni mig på ceciliablankens@gmail.com, så hör jag av mig till dem som var snabbast!

Först ut är Acnes helt jävla fantastiska sko Cypress con jodphur i färgen chestnut. Nypris är 3795 kronor, gjort i kalvläder och fantastiskt skön och (ja!) promenadvänlig. Stl 38 (och det är därför jag säljer den, mina fötter är inne i någon slags sen pubertet eller så och växer plötsligt med en storlek om året. Hur ska detta sluta?). Jag använde skon förra vintern, men inte varje dag direkt, och jag har tagit väl hand om den. Den är nysulad och riktigt, riktigt fint skick får man nog säga. 1500 kr får Barnfonden för den! SÅLD!

Nästa på tur är en ärmlös träningsjacka från för Adidas, stl 36. Så gott som oanvänd. 250 kronor! SÅLD!
href=”https://files.femina.se/uploads/sites/19/2012/10/P1110655.jpg”>

;

Älskar de här byxorna med fold over-knäppning fram, som tyvärr inte riktigt passar mig längre. Från Esprit, stl 36, 250 kr.

Här har vi en tunn beige väst, snygg att hänga över det mesta! Så gott som oanvänd. Från Cos, 200 kr. SÅLD!

SÅLD!

0 svar

  1. Ja de där skorna är ju hur snygga som helst! Hade min plånbok tillåtit hade jag inte tvekat. Mina fötter växte från 37 till 38. Surt!

  2. I wish I could men du är lite mer petit än mig. Undrar lite vad är grejen med fötterna post baby. Mina växte en stl med första. Ska de bli ännu en stl större med 2:an lr?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *