Okej. Nu säljer jag ett par till godbitar ur garderoben, och skänker därmed lite mer slantar till Barnfonden. Ni blir alltså välgörare (säger man så? Välgörenhetare?) på köpet!

Först ut: en förbaskat snygg kofta från Mexx. Stl S, 80-procentig lammullsblandning. 450 kr. Maila om ni vill hugga till! SÅLD!

Och sedan: Leopardpälsiga ökenkängor från Clarks. Det här är typ världens snyggaste skor tycker jag. Men. De är för små för mig. Precis så där pyttelite små att det liksom inte är kul att ha dem. Och det är ju väldigt synd att låta dem stå oanvända när någon som har storlek 38 (och inte 38,5 som jag) skulle kunna spatsera runt i dem i stället. Brittisk stl 5 är det. Ska vi säga 650 kronor för skorna? De är sparsamt använda och i priset ingår naturligtvis frakt. På vänster skor, till höger strax nedanför snörningen, är lite päls avskavt. Det har varit så sedan jag fick dem, och jag antar att det kanske är en naturlig ”skönhetsfläck” på skinnet skon gjorts av. Kan vara bra att veta, om ni stör er på detaljer. Jag gör det inte! SÅLDA!

Slutligen så finns gravidklänningen från Diane von Furstenberg kvar också. Lägg ett bud vetja! SÅLD!

Maila mig om ni är intresserade – vi jobbar efter Först till kvarn-princip i Butik Blankens.

 

0 svar

 1. Åååh, älskar dina leopardskor! Har själv ett par liknande hemma, men även de är för små… Dessa hade passat perfekt, men tyvärr är det köpstopp denna månad… Typiskt! Vill ha!

 2. Hej, jag vill gärna hugga till på koftan! Jag har för mig att jag sett ett foto här på bloggen när du har den på och den är ju super!
  450 är taget om du inte får ett högre bud.

 3. Hej
  Jag vill VÄLDIGT gärna köpa din Mexx kofta och är villig på att buda på den då jag har letat efter den sen 2 år tillbaka tror jag 🙂
  Jag ger nu 500 för den och mer om det behövs 😉
  Tack för en super bra blogg och som inspererar i småbarns vardagen 😉
  MvH// Ann-Sofie

 4. Jag skrev ett mail om att jag ville köpa skorna den 13 januari, som det stod i inlägget att man skulle göra. Ser nu att de är sålda så jag antar att någon var snabbare än jag. Det hade varit sjyst att få ett svar så man hade sluppit gå och hoppas…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *