Kommentarer

Usch, jag är alldeles för dålig att svara på kommentarer. Men här kommer ett axplock:

Jag har två olika. Ett par gamla Levis som jag köpt i någon second hand-affär, och ett nytt par lite tightare från Urban Outfitters.

Okej! Någon som läser det här och kan och vill hjälpa Katrin, hör av er!

Min väska är en Mulberry Alexa!

Asch, inget kan väl riktigt mäta sig med Dexter, va? Vi kollar Mad men just nu, och så är jag jäkligt sugen på att kolla in Sons of Anarchy som jag från många hört ska vara riktigt bra. Men övriga tips mottages tacksamt också från mitt håll.

Jag har två klockor som jag använder. En från Cartier, men den som oftast sitter på (för att det känns riskabelt att utsätta Cartier-klockan för en massa barnhyss) är en DS Podium från Certina.

Vi åkte utomlands med Bonnie första gången när hon var tre månader, då flög vi till Los Angeles. Jag vet inte vad man ska tänka på. Att vara cool kanske. Det är inte så komplicerat som man kan tro. Men att vara välorganiserad och två (förutom barnen alltså) underlättar.

Vill också passa på att tacka för alla bra Miami-tips vi får från er läsare, och alla snälla, roliga kommentarer som jag är så väldigt glad för.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för annelie
  annelie

  Men Cecilia, är det inte du som bombarderar dina läsare med alla möjliga frågor kring att resa med barn (speciellt första resan) och nu ska du låtsas att man bara behöver vara cool?? Jag tror du har mycket bättre tips att ge med tanke på hur mycket råd du samlat på dig genom åren. Mia, det är bara ett år mellan dina barn, så dom är ju nästan som tvillingar. Det krävs att man har stenkoll om man ska ta hand om två barn som är så små när man befinner sig i ett främmande land. Ta med någon som hjälper eller vänta tills barnen blir lite äldre och mer förståndiga. Kanske andra läsare också kan ge bättre tips till Mia.

 2. Profilbild för Mema
  Mema

  Om ni inte sett WEEDS så gör det! Grym serie med många oväntade vändningar. Även den brittiska Skins är värd att kolla in, kulturchock!

 3. Profilbild för Anna-Carin
  Anna-Carin

  Har man inte sett Mad Men än så är det hög tid. En sådan smart, snygg och spännande serie. Bästa tipset är att avverka en hel säsong direkt då får man mer känsla för serien. Alla huvudrollsinnehavarna är intressanta inte endimensionella som i många andra serier de är mer komplexa precis som vi.

  Gillar man mode och inredning så får man verkligen sitt lysmäte. Den är så snyggt gjord. Och Don Draper går ju inte av för hackor. Har sett säsong fyra och saknar dem alla. Om det blir en säsong fem är inte helt klart än.

 4. Profilbild för Hanne Elise
  Hanne Elise

  Takk for tipset! Håper dere koser dere storveis med sol og sommer i Miami! Om vi drar til med et tredje barn, da tror jeg jammen vi skal legge opp til et lengre opphold i et varmere klima under permisjonen. Det ser helt fantastisk deilig ut!

 5. Profilbild för Marlene
  Marlene

  Hanna! Om du gillar Dexter, o inte bara serien i sig, utan skådespelaren Michael C Hall så MÅSTE du kolla in Six feet under! Han gör en jäkla bra roll även där! 🙂

  Det gäller dig också Cecilia, kolla den!

  Kram Marlene

 6. Profilbild för m47
  m47

  Serietips: Mad Men. Smart och snyggt. En liten historielektion (nåja, iaf hur det kan vara att vara kvinna eller man inom reklamvärden i 50-talets Manhattan, New York). Beroendeframkallande. Frossa i fantastisk stil! Så vansinnigt bra helt enkelt!

 7. Profilbild för Lisa
  Lisa

  Jag rekommenderar Prison Break, har precis plöjt igenom alla fyra säsongerna en andra gång. 🙂 Å om man inte är sugen på action är Love My way grymt bra. 🙂

 8. Profilbild för katrin.a
  katrin.a

  Våran lille älskling är nu 13 månader och han har flugit första gången då han var 9 veckor gammal. Sen dess åkte vi ca. 4-5 gånger till mina föräldrar som bor utomlands. Det gick bra varje gång vi åkte och jag var själv med honom mest av gångerna.
  Förra sommaren har vi varit på Gotland, hyrd en stuga och kan varmt rekommendera detta när man har små barn. Jag vet tyvärr inte hur det är med 2 små, men jag tycker också att åker själv kan vara lite rörigt kanske med tanke på allt baggage, men om ni åker som familj tycker jag kan man åker vart som helst. Det finns alltid mat och blöjor att köpa, välling tar jag med mest. Man får tar med barnvagn kostnadsfritt per barn etc.
  Just nu har vi bokat in Thailand (Sunving resort – happy baby) i november där våran son blir drygt 1 år och 10 månader. Det ser vi mycket fram emot.

 9. Profilbild för Retrobohem

  Sons of anarchy är jättebra, en hel del ögongodis och massa spänning! En westernserie som är himla bra är Deadwood.
  Själv ska jag börja kolla på Boardwalk empire nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *