IMG_7180IMG_7188

Å ena sidan: Tant-känslan kommer man liksom aldrig helt ifrån. Å andra sidan: Det är skönt att bryta av jeansberoendet med något helt annat och det fläktar finfint in i hela härligheten där under heta dagar som denna. Ni hör. Jag har ett ganska så komplicerat förhållande till vadlånga kjolar.

Har dock en synnerligen okomplicerad relation med det här med att ha många, många ringar på händerna. Här är det nämligen så enkelt att jag sedan jag var typ  10 och ”Dårfinkar och Dönickar” gjorde ett för evigt outplånligt intryck på min smak – har tyckt att detta är bland det absolut snyggaste som finns. Idag blandar jag Cartier med loppisshoppat silver.

0 svar

  1. Åh vad jag också gillade dårfinkar & dårnickar!! Köpte TV-serien till Eskil i julklapp. Så mysigt att kolla på den ihop.

  2. Jag älskar vadlånga kjolar, tycker inte det är ett dugg tantigt. Beror på vad man har för skor och okej om man matchar det med bruna nylonknästrumpor då kanske…
    Jag använder det mycket på sommaren, känner mig kvinnlig och fri på så sätt som du säger, det luftar härligt, men ändå inte naken som jag kan känna mig i kjolar som går över knät. Det enda negativa är att jag ibland känner mig lite fin och romatisk, vilken inte går ihop med mig stil annars. Är en jeanstjej och vill gärna ha lite edge i min klädstil snarare än småblommigt.

    Du är jättefin i din kjol och inte ett dugg tantig, du har ju lyckats klämma in lite tuffhet i kläderna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *