Kroppskramare

Kom på för ett tag sedan att det ultimata plagget för oss med putmage ju måste vara en tight (men stretchigt bekväm) kjol (så att man fortfarande kan hissa upp tröjan och amma, om man nu pysslar med det. Dessutom känner jag på mig att den låglånga tighta kjolen är på väg att få en super-comeback) i ett ändå ganska fast, och tjockt material (så gömmer vi trosskarvar och celluliter på köpet. Dessutom ska midjan vara rejält hög. Då packas ju den lilla magen in där under och blir en vackert rundad liten bula i stället för valkar. Kort och gott kan man säga att det jag letat efter är något som påminner om Monki-kjolen som jag överanvänt under två graviditeter. Fast mindre noppig och sliten.

Sen är det bara att hänga lite vad man vill över. Snyggast just nu är en tunn, löst sittande T-shirt tycker jag. Och så klackar och kanske en kavaj. Eller varför inte kofta?

Sprang förbi en Carin Wester-utförsäljning igår och där hittade jag till min stora glädje exakt vad jag letat efter. Om inte bättre. En stickad (varmt och skönt!) jäkligt kurvkramande sak som verkligen gör min stackars kropp en rejäl tjänst just. Den fanns i tre färger, beige, grått och svart. Och nu grämer jag mig så gräsligt över att jag bara köpte den svarta.


Publicerat

i

av

Kommentarer

 1. Profilbild för Ro
  Ro

  jag älskar kjolen…!!men…Gud!! vilka underbara, coola, tjusiga skor!! Pleasssseee!! När kommer de ifran??Tvyär är jag hopplös med högaklackar…men…its love at first sight!

  gillart !

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Superfin T-shirt, var kommer den ifrån?

 3. Profilbild för Anna-Maria
  Anna-Maria

  Kolla in Gina, de har en liknande för 99 kr som är stickad i massor av färger!

 4. Profilbild för m47
  m47

  Smashing! As always. 🙂

 5. Profilbild för towis

  jag kan säga att jag levt i exakt en såna kjolar i nåt år nu, graviditet och efter..Köpte mina på H&M för typ 59kr…bästa köpet!

 6. Profilbild för Anna
  Anna

  Och var är putmagen???!! Suck, jag födde barn för 2 MÅNADER sen och ser ut som jag är i typ 5 månaden. Om jag inte håller in magen, då ser jag bara ut som 4:e mån…..
  verkligen skillnaden på andra barnet, min kropp blir inte snabbt densamma, 10 härliga kilon kvar o de verkar sitta som klister, lite överallt. Försöker tänka att dessa kilon producerade något så underbart som min lilla dotter nr 2, men svårt ibland….
  varför hetsar man eg???
  Tack för en bra blogg!

 7. Profilbild för Sara
  Sara

  Det är typ mina favoritkläder också! Särskilt i början innan man kommer i sina byxor. Finns ju så mycket snygga tröjor nu att ha till också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *