Mamman: Nej men oj! Ligger du här i kojan!

Bonnie: inte koja. Dä ä SLOTT!

Mamman: Jaha, ursäkta. Bonnie, vill du ha lite russin i en skål och knapra på där inne i slottet?

Bonnie: (Tyst)

Mamman: Bonnie? Hallå?

Bonnie: (Mycket, mycket förnärmad) Dä inte Bonnie! Dä ä KUNGEN!

0 svar

 1. Visst blir man stolt på ett sådantt sätt att man är tvungen att dela med sig av allt snabbt till någon. Man nästan ser sig omkring och önskar någon sett/hört. Man ler och önskar någon hade filmat! Hjärtat slår trippla slag och dagen är räddad.
  Tack mamman och tack Kung Bonnie ♥

 2. Som denna lilla konversation med min 5 åring
  (tvåspråkig, eng/sve)

  5-åringen: mamma, jag kan inte hitta min superhjälte.
  Mamman: titta i din väska.
  5-åringen: Jag kan inte se den i väskan, hjälp mig!!
  Mamman, men titta i facken, ytter facket lilla facket stora facket, leta på nu det ligger i ett av facken.
  5-åringe: Mamma, vad är ett FACK?
  Mamman: du vet, dom här. det här är ett fack. lilla facket stora facket ytter facket sido facket. Ett fack.
  5-åringen: Får man verkligen säga så där?
  mamman: VADDÅ?
  5-åringen: det här lilla stora och ytter grejen??
  Mamman:FACK?
  5åringen: j a a a aAAAAaaaaa, jag trodde det var ett jätte bad word mamma.
  mamman får hjärnsläpp och skrattar ihjäl sig och ser sig om, ÖNSKAR någon hade det på film för att sedan ringa en vän och dela med sig utav den galenpanna roliga storyn.
  You gotta LOVE it!

  J.

 3. haha, å, jag tycker det är så roligt/mysigt/härligt/fint att läsa din blogg. ibland blir jag rörd och ibland får jag skratta. inte för att jag känner igen mig, är 22 och barn/partnerlös men för att jag känner att det är du. på riktigt liksom. det är du som skriver den och det är så fint att vi får följa dig på det viset! så tack för det 🙂 och kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *