Lager på lager på lager på lager

I morse studsade jag upp och tog bilen till Haninge för att i egenskap av stylist (vilket jag i och för sig inte riktigt tycker att jag är men, well well) vara med i ett tv-program som spelades in där. Ni vet kanske hur det kan vara, när hjärnan kortsluter i garderoben och man plötsligt tycker att varenda plagg bara får en att se mer och mer freaky ut. Inget funkar och man befinner sig ungefär två sekunder från att hälla tändvätska på hela garderoben och fjutta på. Såna här garderobskonflikter inträffar ju så klart bara när man har en tid att passa. Och när vill se lite snygg och cool ut. Exempelvis då man tituleras stylist i tv.

Jag började med ett par strumbyxor, men kände mig tråkig. Så jag krängde på ett par leopardtights över. Sen ett linne. Men då kände jag mig för somrig, så jag satte en T-shirt över linnet. Fortfarande för tråkig. Så jag placerade den rosa Sonia Rykiel för H&M över hela skiten. Lite färg. Det blir bra. Fast lite väl mycket dagiskänsla kanske? Okej. Slutligen, en Acne-storskjorta/klänning över allt det andra. Sen hann jag verkligen inte krångla mer, utan stack iväg och kände mig under hela inspelningen som the freakiest freakin freak ever. Men så kom jag hem. Speglade mig. Och såg att, äsch, det såg ju riktigt coolt ut med mina, få se nu…. sex olika lager. Plus underkläder.

Eller? 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *