Det är typiskt. Bara för att man typ är mer busy än någonsin (äsch, så är det säkert inte, jag har bara lite svårt att hinna med allt just nu känner jag) börjar man bli sugen på att fixa hemma också. Man är ju sån ibland. Antingen händer ingenting någonstans, eller så händer allt överallt.

Det här ofattbart snygga skrivbordet ovan kommer jag till exempel inte köpa. Dels för att min budget inte riktigt tillåter att slå sig lös på ett lyxskrivbord, men också för att jag inte har någon plats att ha det på.

Däremot. I vårt tv-rum är det för jäkla högt i tak. Och rejäl takhöjd kräver en  stor, jag menar bautastor lampa. Vi har en grön rislampsboll just nu. Och den ’r väl okej. Men det kan bli bättre. Jag har fått för mig att jag vill ha typ en takkrona i genomskinligt plexiglas. Är det någon som sett en sådan någonstans? Eller annan skitsnygg taklampa?

/Hälsningar En-som-inte-har-någon-vidare-koll-på-inredning

0 svar

 1. Vålamagasinet har jättefina lampor! Tänker på en speciell italiensk taklampa men kan inte komma på vad designern heter just nu, typiskt! Du var jättefin i håret på Nyhetsmorgon förresten, ska visa min frisör en bild därifrån nästa gång jag ska klippa mig 🙂

 2. Lampan Maskros från Ikea! Den största modellen! Supersnygg och superstor och inte superdyr! Och du, Tack för att du designat världens snyggaste och skönaste tröja för Me&I! Köpte två svarta…en skulle jag slita ut alldeles för fort!

 3. Röstar också på maskrosen från Ikea! Vi har den lilla i sovrummet och den är så fin! Bildar fina skuggor på väggarna. Den stora gör sig bra med högt i tak. Lycka till med lampletandet!

 4. Låter kanske lite konstigt men Bauhaus i Länna brukar ha häftiga lampor. Det är ju inte så långt från dina kvarter.

 5. du, jag har inga lamptips, men vill gärna veta om klänningen du hade i adam live igår! varifrån kommer den? himla snygg.

 6. Inte maskros från Ikea som många tipsat om. Den syns ju hemma hos var och varannan svensson och det känns inte så kul. Jag föreslår Camouflage pendel eller ljuskronan från Gino Sarfatti, båda finns hos Svenssons i Lammhult.

 7. Rydens och globen har lampor i poesi! Rydens har en niolågig som e skit läcker! Inte maskros finns över allt!Skriv din kommentar här!

 8. Det finns en otroligt snygg och stor plafond som heter Nelly Axo light. Stockholms ljusbutik säljer denna.
  Hoppas du hittar nåt som faller dig i smaken !

  Mvh
  Josephine

 9. Såg att Anine Bing har en Maskros från Ikea…är hon en Svensson? I så fall är jag en Svensson mer än gärna! 😉

 10. Jag kan rekommendera Annell Ljus och Form (www.annell.se) som ligger på Surbrunnsgatan. De har mycket originella armaturer – sök på inomhus och pendel så har du mycket att välja på!

 11. Hei Cecilia!! Kartell fly er akkurat den lampen som vil passe supert:-)) Den er i pleksi, stor og utvalget i farger er mange.

 12. du kan ju ha fler än en, varför inte tre kejsarens nya lampa, eller en sviiinstor gammal kristallkrona. good luck

 13. […] För ett tag sedan tipsade ni om lampor som kunde passa till vårt vardagsrum där det är ganska högt i …Vi hittade en favorit bland alla förslag, nu är den beställd och på väg hem till oss. Tusen tack för det! Jag visar gärna upp resultatet så fort den sitter där den ska. I taket alltså. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *