IMG_7630 IMG_7633 IMG_7643 IMG_7663Vi har haft nära 50 olika övernattande gäster här sedan vi flyttade in i huset. Bitvis har vi varit 10-12 pers i huset i veckor i streck – det är för det mesta härligt med besök, även om jag alltid njuter av att fisa runt i huset naken så fort folket har åkt – bara för att jag kan. Att ha sina bästa vänner och sin familj så långt bort, eller att vara så långt bort från dem kanske snarare, är ju förstås en stor nackdel med att bo så långt bort. Men tack vare Facetime, Skype och nu Norwegian som börjar flyga direkt med budgetbiljetter mellan Stockholm och LA – så känns det ändå överkomligt. Och den stora fördelen med alla de här gästerna – som varit allt från familj till gamla grannar, till Bonnies och Rios före detta dagmamma med man och fyra barn och en väldig massa mer – är att man får uppleva så otroligt mycket härliga saker med de här människorna man tycker så mycket om. Inte hade väl jag kunnat tro att jag någon gång skulle få cykla tillsammans med min pappa, min lillasyster och mina två döttrar längs med stranden i Santa Monica, stanna och äta mango på stranden under solen och ta ett dopp i havet. Men det var precis vad jag fick göra idag (lyckades dock inte fånga pappan och systern på bild) – och då känns det där avståndet ganska så värt det ändå på något vis.

 

0 svar

 1. Ja Cecilia! Det var helt underbart att få bo i ert hus, vi återkommer nästan dagligen men något minne från LA. Hälsa din små troll!
  Hur går det för Idol?
  Många kramar från oss Svensson i Farsta

  1. Vad härligt att ni har fina minnen! Kottarna mår toppen och längtar efter att träffa er och alla andra när vi kommer hem i sommar. Idol går bra! Per sliter på och alla verkar nöjda!

 2. Vad fantastiskt ändå, att kunna spendera kvalitetstid med sina nära på det sättet. På ett mer äventyrligt sätt! Och så himla generöst av er att bjuda in alla, tycker det är underbart med så öppna människor 🙂
  Vad kan flygbiljetterna kosta numera tro? Efter att ha läst din blogg så är jag sugen på att spana in Lalaland själv såklart. Kram
  http://www.mathimlen.blogg.se

 3. Instämmer med Emma, det blir ju verkligen kvalitetstid på det viset. Och att man verkligen uppskattar varandra när man ses. Jag har bara 5 timmar till min familj, men även det gör att man är mer närvarande när man ses.

  En annan sak, har du några gömda juveler i Vegas? Jag åker nästan varje år sedan 2005 och i helgen är det dags igen, men skulle gärna få tips på shopping som inte tillhör det självklara längs stripen. Kanske någon pawn shop som du vet är extra bra..? 🙂

  1. Åh, jag är ledsen men mina Vegas-kunskaper är tyvärr väldigt basic. Har liksom mest ägnat mig åt slappande/festande/slappande/festande när jag varit där. Ledsen att inte kunna vara till någon hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *