Ursäkta vad som känns som ett evighetslångt blogguppehåll, men det var så skönt att vila lite från tankar, jobb och allt. Och vila har jag verkligen gjort. De senaste månaderna har jag sovit helt otroligt kass. Somnat duktig och sen vaknat mitt i natten och så – PLING – har hjärnan satt igång på högvarv och börjat fundera över stort och smått. Det är på väg att hända en massa (bra, men rät stora!) saker i mitt liv, och då räcker liksom inte dagarna till att bearbeta allt det, utan det måste tydligen ske på natten. Känns larvigt att hålla på och låta så där hemlighetsfull, men snart ska jag berätta mer.

Hur som helst. Att åka hem till mamma ett par dagar var precis vad min störda sömn behövde. Jag har vilat. Tagit tupplurar mitt på dagen. Sovit långa, hela nätter i ett svalt och mörkt sovrum och haft det så väldigt, väldigt, väldigt skönt och bra tillsammans med familj och folk man gillar som sjutton. Oj vad den här påsken var bra och behövdes just nu. Nu när det är hög tid att sova tänker jag hålla tummarna för att den goda sömnen håller i sig och fortsätter uppföra sig också på andra sidan ledigheten.

Hoppas ni också haft en bra och fin påsk. Har ni det?

0 svar

  1. Javisst, har den varit bra! Firad på traditionellt sydspanskt vis, långt från ägg, godis och påskkärringar (tyvärr). En god påskaftonslunch också, rykande varma musslor tillagade med vin och lagerblad och en skvätt olja, och ungsbakad fisk. Mmm…

  2. Förändringar är alltid bra! Vi firar påsk i NY, helt underbart och INTE så mycket vila. Kidsen har gått minst 1 mil om dagen, vilket är väldigt imponerande.

  3. Har också haft en välbehövlig sov-påsk. Och tankat d-vitamin med långa dagar ute i solen. Skönt som sjutton!

  4. Vad skönt att du fått sova ordentligt, det är ju så oerhört viktigt. Och kroppen visar att den verkligen behöver det till slut. Vilka söta små påskgummor:) Oh, låter spännande att snart få höra vad som du ibland legat sömnlös över. Håller tummarna att allt blir till det bästa! Själv har jag också sovit mycket, alldeles för lite sömn här också under en tid. Otroligt skönt, jag tror definitivt att man kan sova ikapp förlorad sömn till viss del. Skidturer i det ljuvliga vädret blev det också:) Kram

  5. Tack, jag har haft det bra och långledigt! Soliga skidturer på isen vid vår stuga och lagom mycket social samvaro plus god mat. Och barnen har lekt med kusinerna – bästa nannys som finns.

  6. Nej, inte särskilt, tyvärr. Och jag blir grön av avund när jag läser om din! Och lite glad och inspirerad också, ska verkligen anstränga mig för att fixa lite sån där avslappning jag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *