Exakt hur cool Lena var? Svincool. Rolig, snygg, begåvad, självdistanserad, personlig. Och själva showen var enormt välproducerad, så där så att det kändes som man fick allt, under en väldigt lagom lång föreställning. Och Bounce-dansarna. Uff. Vilket tantsnusk! På bästa sätt.

I övrigt var det var armhårsresande vackert med bara ett piano och Lena under Om igen, uppdaterat och jävligt maxat när hon körde Dansa i neon och kul att se någon slags modern replika av Kärleken är evig mot slutet. Och så var det ju alla de modernare låtarna också. Plus grymma mellansnack. Kort sagt; Lena levererade förstås. Men vem hade kunnat tro något annat? Som Lena själv sa; ”Allt jag gör blir visst bra.”

0 svar

  1. Vad kul att de fixat till den. Vi var där i fredags, och då var det mycket som behövde kortas ner.
    Duktig tjej, precis som du 😉

  2. Va kul att du också älskade showen och vår lilla men ändå så stora Lena! Visst är hon alldeles fantastisk? Showen var det häftigaste och roligaste jag sett. INGEN annan i Sverige kommer upp till hennes nivå gällande showandet. Jag har sett Britney, Lady gaga och Kylie men Lena berör en mer just för att hon är så självironisk och hennes utstrålning och röst är oslagbar. Trevlig helg 🙂

  3. Men du, skulle jättegärna vilja vet hur minglet var i måndags i Farsta? Jag som inte kunde komma är ju lite nyfiknen. Kom det ingen eller?
    Superbra blogg – du äger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *