Lena och jag

Sitter i bilen utanför Cirkus. Väntar på min date och är nästan lite nervös-pirrig inför att strax få se Lena Philipssons nya show. Åh! Jag har längtat. Återkommer självklart med rapport om exakt hur cool hon var snarast.

20110929-185106.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för EmmaPemma
  EmmaPemma

  Hoppas att det var kul på Lena PH!

  Behöver tips och råd. Har inhandlat en del klänningar för hösten/vintern. Men då uppstår frågan vad man ska ha för ytterplagg till (är gruvligt trött på den klassiska maskulina ullrocken med skärp som man knyter där fram, inte ens den riktigt långa är jag sugen på). Finns det något annat kul?

 2. Profilbild för Helena
  Helena

  Hoppas showen var bra, och herre Gud vilka snygga skor!!

 3. Profilbild för Anna
  Anna

  Herregud vilka snygga skor!!! Var är de ifrån?! 😀

 4. Profilbild för Maria
  Maria

  Vilka snygga skor! var är de ifrån?

 5. Profilbild för Cecilia Blankens
  Cecilia Blankens

  Hej!
  Skorna har tyvärr säkert fem, sex år på nacken. Gammal skåpmat som jag brukar glömma av att jag har, men när jag väl använder dem tänker jag varje gång att herrejösses vad coola de är. Från Rizzo!

 6. Profilbild för Mel E

  Äeh, lägg av! Är det Rizzo-bootsen som kändes helt orealistiska. Skitsnygga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *