Min dotter Bonnie kommer säkert dyka upp här i bloggen lite now and then, så jag tänkte att en proper introduction så att säga, kanske vore på sin plats.

Jag var typen som hade tänkt mig att bara, bara, bara satsa på karriären i minst fem år till innan det var dags att tänka på barn. Men så blev det inte riktigt. Jag och min man Per hade just träffats och förlovat oss när graviditetstestet levererade chocken som gjorde mig fullkomligt stum där jag blev sittande på badrumsgolvet med beskedet i handen. Men att vi ville behålla henne (jo, för jag kände nog någonstans i kroppen redan då att det var en tjej) var det ändå aldrig en sekunds tvekan kring.

I november 2008 föddes Bonnie, pusselbiten som vi inte visste att vi saknade. Namnet hade vi bestämt innan, för vi tog reda på att det var en flicka vid det där ultraljudet man gör kring vecka 20. Vad hon är för bebis? Pigg. Energisk. Nyfiken som sjutton. Temperamentsfull, men nästan alltid  glad. Rund och glad. 

Ni som har barn – vad har ni för stories? Planerat? Eller var det en sån där kotte som Bonnie som bara bestämde sig för att dyka upp?

/Cecilia

0 svar

  1. I simply wished to thank you so much yet again. I am not sure the things I would have handled without those ideas provided by you directly on such industry. It truly was the hard situation in my view, however , finding out this specialised form you treated the issue forced me to cry over delight. I’m happy for this support and as well , sincerely hope you recognize what an amazing job you were accomplishing training other individuals via your web page. I know that you’ve never come across any of us.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *