20130723-131723.jpg
Fick det bästa och kanske snaskigaste skvallret i mitt livs historia idag när jag fick veta att hyresgästen innan oss – som under 17 månader bodde i det möblerade hus vi hyr nu – var Justin Bieber! Inte för att jag är någon Belieber direkt. Eller alls. Eller ens har hört någon låt. Men jag tänkte att det kanske finns någon läsares 11-åriga dotter där ute som tycker att det vore intressant att veta att jag sover i Justin Biebers gamla rum. Bajsar där små Bieber-korvar en gång simmat ut. Kissar där han kanske kräkts någon gång om han fått i sig en dålig Burrito eller så. Äter frukost vid bordet där han suttit och tänkt ”herrejävar vad mitt liv blev skruvat och vem fan är JAG mitt i allt det här då”.
Har även sett hans leopardmönstrade Audi glida runt i området. Men det var innan jag visste att vi ju praktiskt taget är släkt. Tyyyp.

0 svar

  1. Haha ascoolt ! Väntar på att min 11 åriga tjej vaknar så jag får visa detta : ) Hon kommer döööööö ! Vi bor där ni bor i sverige så det finns viss risk att hon kastar sig över dig om hon ser dig sen : ) Kram

  2. Ahhh tänk om Bonnie varit liiite äldre. Da hade hon inte kunnat hantera detta!! Vilket smaskigt skvaller! Det var det bästa pa länge. Tack för dina regelbunda inlägg. Vi gillar dem! Varma hälsningar fran Frankfurt http://www.ikaramel.se

  3. OMFB RFGKRJL;FGHNJFDL;GNFDKSLGNJFKDNSGK;FD JUSTIN HAR GATT I DE RUMMET JAG E BELIEBER JAG HAR NT A A O HOPPAS DU FATTAR DE JAG SKRIVER GHJFSGFS JAG SKULLE SLICKA TOALETTSITTSEN HAN HAR SUTTIT DAR SHIT OMG DU MST GORA EN VIDEO O LAGGA UT !!!!

  4. Haha, ja du. Inget som rör mig i ryggen nämnvärt då jag mest tycker att hysterin kring den ungen är löjlig.
    Men hade dina flickor varit äldre hade jag förstått om de blivit lite mindre galna över den nyheten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *