[youtubeplay id=”SaAUYolmIuQ” size=”medium”]

Sitter med tuppskinnsknottriga armar och laddar för Idol-finalen imorgon.

0 svar

  1. Alltså, jag gillar honom/uppträdandet stenhårt, men jag HAR svårt att släppa att han fick vara kvar trots brajaskandalen. Idol är ju så populärt bland yngre och Jay kan inte vara en bra förebild längre i mina ögon. Så trist, eftersom jag verkligen tycker att han är grejt på scen.

  2. Ärligt talat, så förstår jag inte hans ”storhet”?!? Tycker han gapar för mkt och sjunger ganska falskt allt som oftast. Getskägget är bara osexigt på en ung kille.

  3. åh jag med! Jay ar en god och gammal van sedan barndomen. tummarna hålls riktigt riktigt hårt ikvall. bor inte i sverige sa tyvarr missar jag festen. eller jag far folja den pa avstand. tumms!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *