Lindex trevliga höst

Jag vet. Det är egentligen helfel att snacka höst en varm vårdag som denna. Men modebranschen är ju alltid och rotar i kommande säsong när den innevarande egentligen är som mest aktuell. Den här veckan visar de stora klädkedjorna upp sina kollektioner inför hösten. Jag har haft fullt upp med husbestyr men hann i alla fall med att kolla in vad Lindex har att erbjuda. Och det var inte lite.

Mycket tunnstickat, beige och svart. Mycket fint.

Nu ska jag hem och byta klackarna mot gummistövlar, i eftermiddag och i kväll lägger vi gräsmattan så jorden yr över fina Farsta!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för En annan Cissi
  En annan Cissi

  Kanske dags att byta bostadsort från Södermalm till Farsta i presentationen till höger. :o)

 2. Profilbild för Natalie

  Det ser riktigt fint ut, det var väl på tiden att Lindex spottade upp sig!

 3. Profilbild för nina
  nina

  hej Cecilia,

  Super fin outfit idag! en av dem bästa jag har dett pa dig!
  Amazing jacka! jag älskar det!
  Bara en sak: Var kommer dina jeans ifran?
  tack

 4. Profilbild för Erica
  Erica

  Åh så fin jacka! Vet du vilken vecka den kommer i butik, vad den kommer kosta och om den var i äkta skinn??

 5. Profilbild för Charlotte

  Det är inte klokt vad mycket snyggt! Fast hoppas det dröjer lääääänge tills hösten kommer!!!

 6. Profilbild för Flisan
  Flisan

  Hej hopp! Vad ser du helst på tv? Följde du serien Singelmammor som gick på svt 2008? Tack för en klockren blogg!

 7. Profilbild för Maria
  Maria

  Skriv din kommentar här!

  Bloggens nya utseende är toppen, men varför är det så seeegt att öppna den?
  Dessutom är det tråkigt att man inte kan klicka sig vidare direkt till Karin Jihde, Sanna Lundell etc. En ”bloggkoll” på jobbet tar nu evigheter!

 8. Profilbild för Anna

  Herregud vilken snygg jacka!!

 9. Profilbild för Sofi Llancas
  Sofi Llancas

  Skriv din kommentar här!
  Lindex har blivi en sån bra affär. jag hittar massor där!!!
  Soffe

 10. Profilbild för Anna T
  Anna T

  Äntligen har jag fått tag i ett par snygga träskor! Har trånat sedan förra sommaren och nu är dom min!
  Vad tänker du ha till dina träskor i sommar?
  Jag är helt lost i modedjungeln efter att ha varit ”isolerad” med min lilla son som är 6 mån. Längtar tillbaka! Och längtar till toppar som inte behöver vara amningsmarta!

 11. Profilbild för Emma
  Emma

  Måste säga att det är något knasigt med mama’s bloggar! jag har lagt till dig på bloglovin och det poppar upp nya inlägg som är skrivna av andra mama-bloggare men som jag inte valt att vilja se, men om man trycker på dem kommer man ändå till din blogg. Skulle vara uppskattat om du kunde be dem fixa detta.

 12. Profilbild för Therese
  Therese

  Vad trevligt att du flyttat till Farsta bor själv i Hökarängen. Angående att lägga gräsmatta så jobbar jag med det, gör det hela sommaren. Jag både rullar och bär gräset samt gör förarbetet. Kan intyga dig att jag inte behöver gå på gym och jag har redan bränt mig så det står härliga till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *