Lisebergskaniner

Vi var på Liseberg igår och av alla grönulliga kaniner var det en som satt i en vagn och var lite extra söt.

20110719-113116.jpg
Sen var det en liten större tjej som slängde sin napp i nappometern och en grön kanin tog hand om den och lovade att ge den till kaninbebisarna. Det var en väldigt, väldigt spontan idé, det här att kasta nappen. Vi får väl se hur det går. Inte så smart att inleda ett sånt här projekt på bilsemestern kanske, men första natten utan napp gick i alla fall bra. Hon frågade bara efter den en gång, och inte en tår. Vi får hålla tummarna!

20110719-113715.jpg


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för marika

  Åååå så söta foton! Vackra döttrar du har! Vad långt hår Bonnie fått!

 2. Profilbild för Tiina
  Tiina

  Så fina dina tjejor! Och vad duktig Bonnie är, får tårar i ögonen, så stort att ”slänga” nappen. Önskar min son i samma ålder kunde göra detsamma när vi ska dit om någon vecka, men det är nog bara att glömma=)

 3. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Ni gör helt rätt.
  Jag har nämligen testat bägge metoderna med mina söner. Den äldsta gav sina till tomten, det var väl förberett och välordnat. Han längtade efter nappen säkert över en månad.
  Med yngsta spontanslutade han hemma, då han undrade om man kunde få en sån där häftig leksak som storebror har om man slutar med napp. Det kunde man ju självklart. Han slutade den dagen, fick leksaken dagen efter och jag fick ligga och berätta om hur det var när han var bebis på kvällen i ca. en vecka.

  Som sagt mycket smidigare och mindre traumatiskt.
  Har ni bestämt er och står på er är det nog inga som helst problem. Ni är modiga som försöker och stort lycka till!!

 4. Profilbild för Louse B
  Louse B

  Ibland är det spontana det bästa. Min dotter kom också på att hon skulle ge nappen till trollen som vi sa bodde i skogen. Vi gick dit och i utbyte fick hon en doktorsväska. Det gick hyfsat smärtfritt.
  Lycka tIll!

 5. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Såg er faktiskt live igår, hela fina familjen! Ni satt vid sidan om Sagoslottet och jag skulle åka med min dotter för första gången. Hon kom farandes i rosa keps och höll på att krocka med staketet om ni såg det? I alla fall, ville bara säga att du var så otroligt vacker!

 6. Profilbild för Mellan
  Mellan

  Gud så underbart söt!!

 7. Profilbild för Aniika

  Vilken fantastiskt söt bild på lilla Rio!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *