En bra sak med att det plötsligt blev svinkallt är att man kan passa på att köra de där vinterplaggen som man fortfarande inte riktigt tröttnat på (jo, de finns – de som var för kalla att ha när det var så där snöigt, men som passar när det bara är lite så där lagom kyligt). Letade rätt på boots som jag shoppat på Ullared (!) och pälsfodrad läderjacka från Hope idag. Fast det är klart. Fick jag välja skulle det vara klänningsväder varje dag. Det finns så jäkla många snygga klänningar i butikerna nu. Den här grymma chiffonghistorian från Sisters (599 kr) är bara ett exempel. Matchas med fördel så klart mot lite snygga kontraster eftersom den är så väldigt pluttinuttfeminin. Med stora och många smycken till exempel. Och läder.

0 svar

  1. Grattis Cecilia till boken, längtar redan tills den kommer ut i butik så att jag kan köpa mig ett ex och träna skrattmusklerna. 🙂

    Jag har en liten undran om du kan hjälpa mig, ska nämligen på bröllopp i juli och hittar inget att sätta på mig. Klädseln är ”somrigt” så det borde vara hur enkelt som helst, men kan inte du tipsa om lite snygga klänningar du spanat in. Fick barn för ett och ett halvt år sedan så detta är egentligen fösrsta gången jag kommer ut och har möjlighet att få piffa till mig ordentligt, ska bli så kul! Kraaam

  2. Vart är jeansen ifrån? Du har alltid så fina jeans… kan inte du snälla tipsa om jeans som är lite höga i midjan, smala ben och sköna och med rätt slitningar… det är så svårt tycker jag! Tack för en rolig blogg, jag skrattar fortfarande åt när du skrev att du vill ligga med koriander… ha ha

  3. Skulle också gärna vilja ha tips på klänningar till ett sommarbröllop! (Som gäst då.) Jag tycker att alla jag har sett är antingen för korta eller för vardagliga.

  4. Hej Cecilia! Jag är också klännings-sjuk, vill ha hur många som helst. Men letar typ lite 80-tal..?! alltså, vill inte ha tunikautseende på dem utan knälång, kanske långärm, krage eller kant med knytband. Såg den här; http://svtplay.se/v/2393332/sa_ska_det_lata/vinnarlat__the_final_countdown?sb,k150020,2,f,-1 . som Linda B hade på ”så ska det låta” och tyckte den var jättefin. Vet du vad det är för klänning? Såg även en film med Uma Thurman och Meryl Streep häromkvällen och då hade Uma en svart jättefin! kommer inte ihåg vad filmen hette. Men förstår ju att jag blivit lite klänningsbesatt…. Och dem tänker jag ha både till vardag, jobb och fest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *