Med en dåres envishet hävdar Rio att hennes nya favoritlåt heter ”Living in a crater” och inget annat. Jaja. Hon vet som vanligt bäst och skrålar WOOOO-OW! LIVING IN A CRATER så hårdrockssvetten sprutar när jag hämtat henne i skolan och vi har allsång i bilen på väg hem.

0 svar

 1. Hej, Har du något tips på en härlig resturang i LA som passar att ta med barn. Vi har en 14, 11, 3 1/2 åring. Vi besöker USA i april. Tacksam för bra tips. Äldsta dotter fyller 14 när vi är där. Tack för hjälpen!

 2. Underbart! Kommer att skratta åt detta varje gång jag hör sången från och med nu… Min andra skrattattack idag, första kom när en kompis skickade bilder av sin katt som de sått en långpanna gräs till. Allt katten gjorde var att använda det som säng….

  Hostiga hälsningar från ett kallt Calgary

 3. UTSÖKT smak hon har Rio! Var länge mitt frikort, fast han börjar väl bli lite ålderstigen för det nu … vänta nu, jag är ju äldre än vad han är!
  Äsch.
  Bra smak var det! Crater eller prayer, same same på sätt och vis.

 4. Ar 30 och onskar mig en Rio som kompis, herregud for skon manniska. Bilden i gula t-shirten, sa mkt personlighet i den lilla kroppen. Sana fina tjejer du har, och lillkillen saklart, ah sa fin du ar saklart Cissan.

 5. Alltså, jag måste erkänna att jag fram till precis just NU trott att han sjöng ”living on a prairie”, alltså på en prärie…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *