20130809-211721.jpg
-MAMMA! Jag VILL inte dö!!!
-Bonnie, du är en liten plutt det behöver du inte…
– Men vad HÄNDER när man dör?
– Jaaa, du. Jag vet faktiskt, men jag tror att…
-Men jag vill VETA!
-Fast Bonnie jag…
-Men ÅHHH! Du får ju GOOGLA då mamma!

0 svar

  1. För övrigt mycket relevant fråga. Jag har pysslat med det här så många år nu och har fortfarande inget bra svar egentligen..

  2. Jeg tror det må være blant de få ting Google ikke kan svare på….. Men hun har forstått mye, den unge frøkna! 😀

  3. Som flera andra sagt, skaffa Döden boken. Jag brukar använda den på jobb när vi pratar om döden (är förskollärare).

  4. Våran son dog hastigt och oväntat i oktober. Vi har brottats med många svåra frågor av syskonen. Fick en bok från kyrkan som heter Sommarlandet av Eyvind Skeie. Den har gett oss en fin bild om hur det kan vara i himlen och att barnen aldrig är ensamma och rädda där. Vi är inte troende i vår familj och har bara hoppat över i texten om att Jesus väntar där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *