IMG_9142 IMG_9250 IMG_9252Har varit sugen på Louis Vuittons väska Noe ett tag, eftersom den så käckt bara öppnar gapet och gör plats för både dator, kamera och extrakläder till barnen. Dessutom är den kultig och lätt och bekväm att bära. Har provat nya väskor, men tycker att Louis Vuitton över lag gör sig bra mycket bättre med några års slitage och kraftig användning bakom sig. Vände mig därför till ebay och många bra exemplar, inte minst från Japan. Japanskorna använder Louis Vuitton som svenskar köper H&M ungefär så där har vi kanske förklaringen. Hur man vet om en väska är äkta eller inte? Här finns ett par rätt uppenbara tips att gå efter, men förutom att läsa på får man helt enkelt använda sin magkänsla och chansa lite. Men är en säljares omdömen genomgående bra, så kan man i allmänhet vara hyfsat säker på att bli nöjd med sitt köp. Begagnade Noe finns i alla prisklasser beroende på slithetsgrad. Den jag köpte klassades som välanvänd, men i mina ögon alldeles perfekt, och jag fick den för lite drygt 100 dollar.

0 svar

 1. Hej Cecilia, grattis till ditt fynd!
  Alltid roligt att känna att man gjort ett kap.
  Jag tycker inte heller att gör något att väskor är lite slitna. Ska åka till New York snart och då är ”Michael´s” på Madison Ave. ett besök vi måste göra. En vintage butik som (enligt min kompis som varit där flera ggr) är mycket bra.
  Kolla gärna hemsidan, ni som är intresserade, man kan givetvis köpa online också och där finns även lite tips och råd kring hur man kan se om det är äkta vara eller inte under fliken ”how to spot a fake”.
  http://www.michaelsconsignment.com/

 2. Kommenterade dig ovan ang. Neverfull. Har en fråga ang. Noe. Är det den ”stora” modellen och får en Macbook 13″ plats?
  Glad Påsk

 3. Hej! Underbart härlig blogg och jag gillar verkligen variationen du bjuder på! En fråga gällande eBay, vilken säljare köpte du av (om det var ett företag)? Finns så många och det känns som att kvalitén varierar. Kikar också efter en Noe och har spanat en del mot Japan.

 4. Sandalerna du har på första bilden var kommer de ifrån? har letat efter något liknande 🙂

  1. I always love your look!And this bag!! Lady you have a style!!
   I was looking for a bag like this for a long time!!!Thanks for sharing with us your tips!!

 5. Hej,
  Har läst din blogg under flera år och tycker den är grym!! Nu är jag på jakt efter den perfekta lv väskan och fick letat fram ditt gamla inlägg 🙂
  Vad är ett rimligt pris för en begagnad väska, känner mig helt ny på ebay och vill inte blir blåst.
  Tack för en fin blogg!!
  //Sofia

 6. Hej Cecilia, supersnygga väska. Har letat efter en likadan ett tag nu och hittade ditt inlägg av en slump, kan du tänka dig att tipsa om vem du köpt av? Har kollat in appleproject på ebay, men jag är rädd för att åka på en nit fast än jag kollat recensioner osv. Please?
  Sköt om dig och tack på förhand
  Kram
  C

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *