Love is in the air

Länge sen du dejtade din snubbe? I såna fall tycker jag att det är dags att sno med honom på en helkväll. Det blir ju så lätt att man glömmer av det där. Att liksom bara få gulla med varandra. Utan barn, disk eller tvätt som stör. Min och Pers kväll igår blev alldeles fantastisk. Efter tidig middag gick vi till Kungliga operan för att se Romeo och Julia. Efter att jag kommit över en inledande hysterisk skrattattack – som jag dolde i armvecket – (herregud! nån kunde väl förvarnat om de där tightsen som männen har på sig? Balettpung och skamgreppsläge mellan skinkorna i kombination med de där fjäderlätta små sprången – jag visste till en början inte om det var parodi eller om balett faktiskt ser ut så där.) kunde vi slappna av och njuta av den magiska musiken och den vackra dansen. Jag går gärna på balett igen, jag är som ni förstår rookie på området men tyckte att upplevelsen var… skön. Behaglig. Njutbar. Och sen är det ju alltid något väldigt romantiskt på det där Pretty Woman-viset med operahus.

Jag säger det igen. Spika en date med honom nu. Fråga direkt! Svep med din love på en kväll med skratt, hångel och kostym och finkläder på. Do it!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för m47
  m47

  Lät mysigt! Va snygg du är i håret!

 2. Profilbild för manny-ken

  Åh, I know, I know, det var alldeles för länge sedan. Så lätt att bortprioritera mellan jobb, dagishämtning och städning. Suck.

 3. Profilbild för rika

  tack för en mysig och inspirerande blogg! den långa indiskaklänningen blev även min igår! du har verkligen en skön stil! trevlig söndag hälsningar rika

 4. Profilbild för Sputnik

  Precis vad jag gjorde i fredags. Vi firade bröllopsdag och börjad med par-massage och thaimiddag och var sen på stureplan för lite drinkar och övernattade på Grand Hotell. En fantastisk dag!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *