Kära fina läsare som jag är så oerhört förtjust i – ett stort, varmt, fläskigt TACK till er för alla era gulliga kommentarer kring Rio och förlossningen. När den där tredagarsdeppen slog ner härom dagen läste jag allt fint ni skrivit och det värmde alldeles extra mycket just då. Så, gränslöst med tack för att ni är så generösa och varma, jag är så otroligt glad att ni finns i mitt liv. Det låter kanske löjligt, men jag menar det.

Jag ska skriva ut alla kommentarer tänkte jag, och spara till Rio i hennes babybok eller vad det kallas (ni vet en sån där där man ska notera datum för första leendet och när babyn börjar krypa och sånt. Bonnies bok är hm… sporadiskt ifylld kan man kanske säga, ambitionerna räckte inte hela vägen, men den är ändå kul att ha). Fatta vad maxat för henne att läsa när hon är fjorton, finnig och har dåligt självförtroende.

Pussar och kramar från oss!

0 svar

 1. Åh så sött namn! Känner en liten pojke som heter det men det var nästan häftigare som tjejnamn 🙂
  Det där med barnböckerna hänger som en börda över mig. Har varit lite sådär med att fylla i äldsta dotterns, usel på mellangrabben och den yngsta dottern har inte ens någon bok…hahah så kan det gå. Men jag har sparat viktiga dagar och minnen i mobilen! Första tanden, första steg osv. en vacker dag ska jag skriva in allt. lovar! önskar er en härlig kväll!

 2. Och jag är faktiskt tacksam för att du finns och har en blogg som passar mig perfekt! Läser den mins 1 gång om dagen. Hoppas det går bra med dina fina små ungar!

 3. Super grattis till nya bebben!!
  Tycker din blogg är mycket bra och kollar in den ett par gånger om dagen för att se vad för något nytt kul du har skrivit. Så fortsätt i samma stil, det gillar vi.

 4. Detsamma till dig! Känns nästan som en gammal kompis…
  Är också väldigt tacksam för att du finns och ger mig inspiration i livet. Tack!

 5. Tack själv Cecilia, för alla dina fina inlägg! Det är så fantastiskt varje gång en liten föds och lilla Rio är vi många som har väntat på. 🙂

 6. Kan bara hålla med – tack själv! Det här är bloggen som har hängt med allra längst, kanske för att den känns så ärlig och integritetig (eh?) på en och samma gång. Det är långt ifrån alla som lyckas med det balansstycket.
  PS – Ni har de sötaste barnen jag har sett, efter gudbarnen förstås 🙂

 7. Säger detsamma, tack själv för att du delar med dig och inspirerar oss! Har själv två små tjejer och känner väl lite samhörighet med dig… Visst är det fantastiskt att det finns plats i hjärtat för två <3 Kram på dig

 8. Dear Cecilia,
  I think that all your readers feel the same-you are like old ,dear friend to all of us.Even we don`t know you personaly ,we know you trough your blog and I am glad that in this silly world exist someone like you-funny,clever,simply,honest young woman who have such wonderful family.You are very big inspiration to me,also.You and your baby look great on this photos.I wish you all the best.

 9. Det är vi som ska tacka. Jag tillhör en av dem som sällan hinner skriva kommentarer (jagande småbarnsmamma du vet). Men jag läser din blogg. Varje dag. Och blir bebissugen lika ofta.

  Och det kommer från en kärriärist som inte ens skulle ha ETT barn. Och nu sitter jag här med världens finaste sjumånaders i knät och leer upp till öronen över era fina familjestunder.

  Tack för att du delar med dig.

  Susanna – mamma till Leon och Prickligan

 10. Tack för att du finns och inspirerar varje dag! Stort som litet! Det är fantastiskt att få följa dig och dina kloka, fina texter! Du har gett mig mycket!

 11. Du är grym! Läser din blogg så gott som dagligen men kommenterar sällan. Har inga barn (än) men blir sannerligen inspirerad av dig!
  Ha en bra helg!
  /Linda S aka Sminktjejen

 12. Tack själv fina Cecilia! All kärlek, lycka och glädje till dig och dina söta små tjejer. Härligt att läsa om er första tid med Rio. Jag gillar dig och din blogg jättemycket.
  Varma kramar i höstsolen från fyrabarnsmamman

 13. Vilket underbart inlägg! 🙂 ÅH, så jag gillar din blogg. Den känns så ärlig och inget rosa fluff utan att vara HELT utan rosa fluff (lite rosa fluffigt ÄR det ju att vara mamma också).

  Ärsch, nu blev det lite snurrigt, men du förstår nog vad jag menar!

  Grattis till lilla baby Rio! (vilket förövrigt var ett kul namnval då min svägerska (?) går i väntans tider och ett av deras favoritnamn just är Rio, fast då till en pojk. Men nu ska jag tipsa dem om att de kan ha det till en flicka också! 🙂 )

 14. Det handlar om karma tror jag. Att ge av sig själv och vara generös studsar tillbaka och leder till goda och positiva skeenden i livet för den som ger. Och det gör ju du! Att gömma sig bakom missunsamhet och avundsjuka kan aldrig leda till något gott, jag tänker på de trista inläggen som du får…men det är väl inte så många 🙂 😉

  Jag funderar själv på att starta blogg. Snart, snart!

  Rio, vilket fint och annorlunda namn. Vem har inte haft Duran Duran som husgudar (så gammal är jag) visst suktade man efter gudomligt snygge John Taylor, som var (är?)modellsnygg. Han blev förresten champangealkolist p g a sitt glassiga jetsetliv. Så kan det gå. Pussa på gullungarna och ta en tur ut i solen! Den skiner.
  Its an ordinary world…http://www.youtube.com/watch?v=Qxm_cY5jqmo

  Kram A-C

 15. Right back at ya! I år ska min man blir firad på sin allra första fars dag. Big deal känns det som. Har du några tips på hur man uppvaktar en nybliven och högt älskad far & make? Kram

 16. Din dotters namn är ljuvligt! Fick en son för 2 år sedan som heter Rio! Dock Wilton Rio, min sambo ville ha Wilton först! Men så fort folk frågar var vår son har för namn och jag berättar om namnet Rio så bara dör dem, dem tycker det är så fint! Å jag är så stolt och glad att min son heter de! Älskar din blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *