IMG_9187IMG_9184

IMG_9179

Hittade till min gränslösa lycka denna fantastiska jätteskjorta på Zara härom dagen. Jag gillar den för att den 1. Inte alls är något jag brukar ha på mig, och därför är alldeles perfekt att ta till de där dagarna när man är svintrött på att hela jäkla tiden se ut som just sig själv. 2. Den är, skulle jag säga, optimal, för behåfri användning (ni som lyssnat på senaste poddavsnittet vet hur jag går loss kring det här med tvångsmässig behåanvändning) – ja den är till och med så luftig och skön att jag ett kort tag övervägde att till och med gå troslös i all den här mjuka bomullen. Bara låta vinden sväva omkring där inne så att man känner sig alldeles fri. Herregud, vad är det som håller på att hända med mig? Jag behöll hur som helst trollorna på. Har tydligen fortfarande ett par gränser kvar trots allt.

Jackan kommer från Anine Bing, sandalerna är ett par gamla favoriter från Acne och väskan är ett ebay-fynd som jag strax ska berätta mer om!

0 svar

 1. Alltså det här med BHfrihet. Jag fattar att ni inte menar oss storbystade men jag får typ panik bara jag tänker på det. Jag håller i mina bröst om jag går ner för trappen utan, tar på den så fort jag öppnar ögonen. Avskyr att vara utan! Men det är såå snyggt på tjejer som kan.

 2. Hahaha! Jag är några år äldre än dig och går utan trosor hela tiden. Vänta bara på friheten efter 40 🙂

 3. Hej, du är så fin i håret nu. Blir sugen jag med…. Och precis din outfit har jag med stått med framför spegeln- lustigt! Köpte skjortklännningen på Zara för några veckor sen och väntar på värmen här i Sverige. Provade den med min svarta mc-jacka och sandaler härom dagen. Hi hi….

 4. Snyggt som tusan! Men visar du inte ”bröna” typ jämt när den är så öppen och lös i urringningen? Eller använder du tejp? Har själv små och har försökt några gånger själv men börjar sen fundera på om jag visar lite för mkt av det goda 🙂

 5. Cant wait..väskan menar jag. En lagom ”använd” Noe, ser helt perfekt ut om du frågar mig, vill som sagt höra mer. Skjortan ser ljuvlig ut, en sån där man bara kan dra på sig-så är man klar. Är annars så himla sugen på ”hawaii” mönster av nån konstig anledning och skjortan ser ju lite ”hawaii-inspirerad ut” fast på ett bra sätt:) Glad Påsk!

 6. Haha åh, du är underbar. Och himlans vad skönt det är ibland att klä sig i något som är annorlunda mot ens ”vanliga stil”. Hur som helst, du är ursnygg i tunikan – och håret!

 7. Ännu en fråga på tal om att vara BH-lös.. Jag har precis som Anna testat att gå utan bh men får inte riktigt till det. Tuttarna sitter ju där de ska men jag känner mig inte alltid lika säker på att kläderna gör det. Och så fryser man lite och så står bröstvårtorna rätt ut och då känner jag mig ännu mer naken.. Har sett att det finns små ”plåster” men det känns ännu mera fånigt, så resultatet bli att jag springer runt i BH fast jag varken vill eller behöver… Så nu frågar jag dig ärade stilguru; Hur gör man? Vad är rätt och fel och hur får man till det utan att riskera att flasha allt!
  Många tycker säkert att detta är em oerhört korkad fråga men jag har faktiskt funderat på det en hel del, så snälla svara! 🙂

 8. Blir SÅ avundsjuk!!! BH-lös önskar jag att jag också kunde vara, men har liksom 70F, så det är otroligt obekvämt och svettigt. Dessutom ser man vulgo ut i ett vanligt linne liksom. Måste alltid dölja, fixa, trixa för att se ok ut 🙁
  Vill ha små bröst!

 9. Hej!
  Jag önskar att du inte uppmanade till shopping. Jag brukade vara en shoppaholic. Men har blivit frälst 😉
  Detta tog ca 5 år att komma över.
  Om du bara insåg hur du som stor bloggare influerar andra.
  Att inte vilja shoppa är ett steg till total lycka. Jag förstår att din blogg bygger ganska mycket på konsumtion. Men jag tror att du skulle må bättre utan att handla. Som så många andra som inte inser det. Detta är ingen kritik mot dig, mer hur samhället är uppbyggt och vad som gör oss lyckliga. Tack för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *