B90A3848B90A3899B90A3920B90A3922B90A3926B90A3936B90A3929

Palm Springs – vilken väldigt märklig men underbar plats mitt i ingenstans. Ungefär två timmars bilresa sydost om Los Angeles, i öknen, omgärdat av höga snötoppsklädda berg ligger den här oasen som blivit de semesterfattiga Los Angeles-bornas mest lättillgängliga helgresmål. Här finns resorts av alla slag och i varierande prisklasser, och även om det var helt fruktansvärt varmt just när vi var där i helgen (knappt under 40 grader ens på kvällen) var det ändå alldeles fantastiskt. Vi hann aldrig med någon sådan där lugn, ledig period tillsammans vi i familjen i somras eftersom vi spelade större delen av månaderna ifrån varandra (Per var i LA) – så vi har beaämt oss för att försöka pilla in ett par helgresor nu under hösten. Vi spenderade större delen av helgen i poolen, inomhus när det var som varmast mitt på dagen, unnade oss behandlingar på hotellets spa (90 minuters gravidmassade, vad ger ni mig för den lyxkänslan?), spelade Petanque med vår kompis Malin som av en händelse också råkade vara på The Parker den här helgen, åt en massa god mat och frukt och promenerade omkring i skuggan i den lummiga och fantastiskt vackra trädgården. På vintern kan man tydligen åka lift från Palm Springs tjugo minuter upp till toppen på ett av de där bergen – och där ser plötsligt omgivningarna som en alpby mer än något annat. Det får vi testa nästa gång vi åker dit!

0 svar

    1. Du menar den svartvita som jag har på mig? Det är en liten strandtrasa liksom, ursprung och märke okänt, men jag brukar ha den över bikinin på och på väg till stranden typ. Himla lös och ledig och skön grej att ha i garderoben faktiskt!

  1. Hej cecilia, har följt din blogg länge men har av ngn outgrundlig anledning inte lyssnat på er podd tidigare. Har klämt cirka tjugo avsnitt under helgen och vill bara säga att ni är så himla härliga! Roliga, öppna, smarta, varma, med massor självdistans och insikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *