20121108-154822.jpg

Jag tränade idag på lunchen, har inte fått superrutin på det innan, lunchträning alltså, för jag har tänkt att det är svårt hinna. Fast det ÄR ju inte det. Man får duscha snabbtsnabbt bara och kanske strunta i sminket men det kan det väl vara värt? Och så köper man lunch med på tillbakavägen och äter framför datorn. Hur gör ni för att hinna med träningen? Jag tänker att ett pass på helgen är bra, och så ett, gärna två korta i veckan. Kväll, tidig morgon eller lunch helt omöjligt är det inte att hitta en lucka. Fast man måste ju välja att prioritera det förstås.

Jag fick en hel del frågor om mitt superfina armband från Antonio Ben Chimol som jag har på mig varje dag, nu har de öppnat en webshop som ni hittar här.

0 svar

 1. Så roligt att du tog upp detta! Jag har tränat hemma enbart innan. Men efter att bytt jobb precis vilket innebär ca två pass i veckan, 8-21, med en rast på två timmar, så har jag för första gången i dag varit och tränat på rasten. Hur bra som helst! Hann även handla till sonens kalas på lördag. Detta är något jag kommer fortsätta med. Träna på ”långrasten”, de dagar jag jobbar så, plus ett pass hemma. Det blir nog två till tre pass i veckan. Det får man va nöjd med! Jag kom ju faktiskt tillbaka till jobbet gladare och med mer energi än innan jag gick.

 2. Springa hem från jobbet är mitt trix. Lämna jobbkläder, skor och väska kvar på jobbet. Byta om, stoppa nycklar, körkort och bankkort i fickan tillsammans med telefonen och sen lufsa hemåt. Men har ändå svårt att få till mer än 1-2 gånger per vecka, dock. Fast prioriterar inte lika högt som du gör, nöjd så.

 3. Jag jobbar hemma en dag i veckan, och då brukar jag byta om till träningskläder, promenera med barnen till dagis och sedan springa en runda på hemvägen. Förlorar inte mer tid än vad min normala pendling skulle ta. Perfekt!

 4. Lunchträning is da shit! Vi har en friskvårdstimme / vecka på mitt jobb då, kombinerar jag den timmen med lunchen så behöver jag inte ens stressa. Ett F&S pass på lunchen alltså + att jag hinner med ett morgon pass kl 7. Snabbdusch jag frukost på jobbet och sen ”jobba in” lunchen. Perfa!

 5. Tixet tycker jag är att tänka på liten väska, klart packad på kvällen, tar med egen lunch som jag äter framför datorn. Snabb dusch som du nämde. Kör två hårda men snabba 30min styrka eller intervaller och blir så pigg av det,

  Ha det!

 6. Jag vill bara säga att jag är så himla HIMLA glad att du lägger upp så finfina tips på vad jag kan önska mig i julklapp! Jag hinner inte öppna en tidning längre så nu hänger allt på dig. Hehe.

  Skoja! Men tack i alla fall för strålande tips.

 7. Cykel ToR till jobbet (8km enkel väg) ibland i träningskläder och dusch på jobbet, ibland färdigklädd och lite för varm vid ankomst men det funkar. Gratis+frisk luft+träning = fantastiskt koncept. Har precis köpt vinterdäck och ska för första gången prova att cykla mest hela vintern. Utöver det ett träningspass till, gärna på lunchen och gärna nåt som är mer överkroppsorienterat än cyklingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *