Det är alltid spännande att lyfta upp en karl i luften. Eller ja. Karl och karl. I det här fallet Anders Timell. Och han väger väl inte mer en större jycke ungefär. Jag vill däremot minnas att jag lyfte Per på samma vis en gång. Skulle tro att det var på vår andra eller tredje date. Oklart varför lusten att hissa denna 90-pannorskrabat infann sig. Var väl något jag ville bevisa. Minns att jag hade oerhört höga stilettklackar från Miu miu på mig. Och att vi befann oss i trängseln på Riche. På något vis måste det ju ha gjort intryck, för tre år senare verkar han fortfarande inte ha några planer på att dra. Han vågar kanske å andra sidan inget annat. Stackarn är väl livrädd att jag ska hissa upp honom i luften och kasta ut honom från balkongen om han börjar trassla. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *