Lyssna på oss!

sushi
Sushilukt – INGET gör Johanna lika rasande.

Avsnitt 33 av Blankens Swanbergs podcast kallar vi ”Sushivreden” – ett namn som kommer från Johannas lynniga sätt att bli på ett sjuhelvetes humör över, i ärlighetens namn, vissa rätt märkliga upplevelser. I-landsproblem! Utropar jag oförstående, innan vi fortsätter prata om vilket pulspåslag jag känner av att googla Elon Musk, samt om att leva utan hormonbaserade preventivmedel.

Jag älskar att lyssna på podcast när jag reser och när jag tränar – jag hoppas ni kanske hittat ett tillfälle när ni tycker det är trevligt att låta oss följa med! Förutom vårt pladder om en massa annat, får ni också stekheta tips på det bästa hos Netflix som är vår sponsor nu under hela hösten!

Lyssna på Itunes eller på Libsyn

.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Lotta

    Jag tycker er podd är den klart bästa som finns just nu! På måndagar ser jag till att få lägga barnen så jag kan kan lyssna på er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *