IMG_7068bild-93IMG_7088 IMG_7089 IMG_7090 IMG_7093IMG_7097 IMG_7099 IMG_7100 IMG_7103 IMG_7105 IMG_7109 IMG_7115 IMG_7116Det finns så mycket att se och göra här i Socal, som södra Kaliforninen brukar förkortas och om man så gav sig ut på äventyr varje dag skulle man säkert ett helt liv senare ändå ha saker kvar att upptäcka. Idag åkte jag med Susanne och Johanna på bootcamp i One gun ranch i bergen ovanför Malibu. Nu är ju jag förvisso närmast besatt av Malibu, det är något med ljust, färgerna, bergen mot haven och det lite stökigt imperfekta som gör det alldeles perfekt och så mäktigt i sin dragningskraft att jag är helt försvarslös – men det här, One gun ranch, får jag nog säga slår det mesta. En enslig och inte helt tillgänglig plats bland bergen, med havet precis nedanför – där man odlar biodynamiskt och har små djur –  och mitt allt detta kör rätt hårda men riktigt, riktigt bra träningspass några gånger i veckan (och är ni på LA-semester, gå in på sajten och kolla om ni kan tajma in ett pass när ni är krokarna, jag lovar att det är en träningsupplevelse ni inte vill missa). Vi hoppade studsmatta, kastade amerikansk fotboll, körde TRX, hängde i rep, skuttade i bildäck, piskade med tjocka rep och, ja, vi höll på och slet som fan helt enkelt. Kul, snyggt, bra och rejält – och gratis första gången. När passet var över var det inte helt lätt att slita sig från platsen – vilket betyder att jag med all säkerhet kommer åka den drygt timslånga resan från Hollywood där vi bor för att träna där igen.

Med en härlig grönsaksjuice i nypan åkte vi sedan ner till stranden och fyllde på energidepåerna med en stund i solen vid havet. På det hela, en mycket, mycket underbar liten dag detta.

IMG_7121 IMG_7123 IMG_7127 IMG_7129 IMG_7130 IMG_7132 IMG_7133 IMG_7136

 

0 svar

  1. Missa inte Malibu Farm Café som ligger längst ut på Malibu Pier och ägs av svenska Helena. Superfräscht och öppnade för bara ett par månader sen. Det mesta odlas på deras egna farm uppe i bergen. På menyn finns svenska plättar! Mums!

  2. Tankte pa dig harmodagen, vilken skillnad i vader pa andra sidan landet. Bor i New York och vi har vintern fran helvetet i ar (gar dock ej att jamfora med vargavintrarna ni haft i Sverige de senaste aren). Har haft rekordmanga snow days (skolor stangda) och det kommer bara mer och mer sno. Ar valdigt avis pa dig som ar i Cali just nu. Langtar efter att kunna springa utomhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *