Mama-mingel!

Ikväll har det varit mama-gala, och jag och småbrudarna skulle vara med och gå modevisningen. Men Bonnie var krasslig och Rio kändes också som ett tveksamt kort eftersom hon är så jäkla kvällstrött nu för tiden ( hon sover minimalt lite på dagarna) – så hur skulle det gå egentligen? Skulle jag få gå på den där stora läskiga catwalken alldeles ensam?

Well, jag visar mer bilder som avslöjar hur det blev  i morgon, här kommer en från logen inför. Med papiljotter och allt i håret tillsammans med läckerbitarna  Tessan och Hannah, och så lilla Liv.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för caroline
  caroline

  Behöver hjälp, är ute efter ett par bruna kängor, såg dina Dr. Martens som såg ut att vara perfekt brun nyans, har hittat bruna fodrade Dr.Martens hos eshoes men de ser inte ut att vara samma färg men bilder kan ju vara missvisande, vad heter färgen på dina? har ett par kavat amanda och de är mer brun-gul-oranga i färgen och jag vill ha mer ljusbruna….
  jättetacksam för svar
  kram/C

 2. Profilbild för Stina

  Jag var där och det var himla trevligt.
  Jag måste bara få säga att du var så himla fin igår! Du och Bonnie var finast av dom alla! Blev så glad över att få se er på catwalken. Ha en fin dag.

 3. Profilbild för Sussi
  Sussi

  Vill bara säga att du var grymt snygg igår! 🙂

 4. Profilbild för Sara, året 2012 smäller det!

  Wow vad snygga ni är, älskar din klänningen du har.

 5. Profilbild för Tina
  Tina

  Gud vad lik elin kling du var där. Haha, men ni är väl bara styvsyskon va? Hur som, ni är lika ändå. Kanske nåt med sminkningen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *