Jag är väl inte överdrivet förtjust i zoon direkt, och Eskilstuna parken zoo är definitivt inte bättre än något annat – barnen däremot, de har sedan ett par besök där med sin dagmamma för två år sedan – fått för sig att detta ställe är  Guds paradis. Långt borta i Los Angeles har det gråtits tårar av längt till Parken zoo – så idag, när vi samtidigt kunde passa på att se Alcazar och min fina vän Andreas som spelade där, tog vi bilen mot sydväst. Det åktes karusell, åts karamell och fröjdades hela dagen uti Eskilstuna. Skulle man kortfattat kunna säga.

B90A2755Bonnie hittade ett par (för små, men det fick funka) tights på Lindex som hon tyckte matchade Alcazar och ville ha dem på sig speciellt just för idag. Sådant klädengagemang har jag som ni kanske förstår svårt att motstå (alla små tecken på att barnen är sin mors döttrar gör mig så pinsamt fåfängt glad) – och hon hade ju rätt. Det praktiskt taget står ju Alcazar på de här byxorna!

B90A2763

bild-11Den sista bilden lägger jag enkom upp för att håret råkat lägga sig i någon slags drömpose här. Önskar ju att jag gick omkring och såg ut så här dagarna långa, men som bilden ovan avslöjar är det allstå inte så. Men några sekunder här och där är väl, tja, alltid nåt kanske?

B90A2769

0 svar

  1. Bara så att du vet, när jag såg översta bilden på håret, så fick jag ett grymt sug att klippa mig kort själv, för att det såg så attans sjukt snyggt ut! (och nej, suget blev inte mindre när jag sen såg bild nr2…:)

  2. Men alltså herregud så snygg du är på den bilden! Klart bästa bilden på din frisyr, perfekt mao:) Bara sådär kan bli det bästa. Så sött av Bonnie, redan bra känsla;)

  3. Om du tar steget och klipper håret och ffa. luggen lite kortare blir det lättar att fixa en frisyr som håller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *