marmont.001B90A3685

Hur mycket gravidhormonerna (eller vad det nu är) än vill hålla en hemma och baka och mangla lakan (samt även äta mängder glass och ligga i soffan) – så är det skönt att ibland dra på sig klackarna och låtsas att allt är som vanligt. Inte för att mitt ogravida liv består av så där fruktansvärt mycket fest direkt, men ni fattar kanske vad jag menar: Känslan av bara vara sig själv i sin kropp. Att känna sig lite piffad och snygg. Det är skönt att få göra det ibland. Ta ett kliv utanför familjeboxen.

Det gjorde jag (och mina Tina Turner/random 80-talshårdrockare/Robert Wells-frisyr – herregud vad håret växer, skyller även här på hormoner) hur som helst igår. Middag med ett gäng mycket roliga/smarta/underbara svenska babes som jag haft turen att få lära känna sedan vi flyttade hit. Och får man inte dricka vin, kan man ju i stället helhjärtat ägna sig åt resten av menyn och proppa i sig både en och kanske till och med fyra rätter i olika storlekar. Jag klämde ner mig i gamla favoritjeans, hängde en tunn blus över och toppade vad som på riktigt är de skönaste klackarna jag någonsin haft på mig: Blankens ”The City” (såg förresten att en retur kommit in och att det finns en stl 38 i shoppen i skrivande stund). Kornblått förresten. I början av nästan vecka släpper vi skon ”The Isabell” i blå mocka. Det var min kollega Emma som var sjukt påstridig med att vi måste göra den i i den färgen, och jag hävdade bestämt att blått aldrig varit min nyans och aldrig kommer bli, men att okej, hon fick som hon ville. Bah! Emma känner tydligen mig och min smak bättre än jag själv gör – för över sommaren har jag hunnit blivit helt besatt av den här blå färgen och till och med köpt en väska i den (som inte nödvändigtvis behöver matcha de blå skorna, blir kanske lite för mycket) – helt plötsligt tycker jag att det är den snyggaste och coolaste accenten sedan jag kärade ner mig i leopard när jag var typ 3. Jaja. Dramatiskt kan det vara, livet.

0 svar

  1. Suck… mangla lakan, det älskar jag av någon konstig anledning att göra. Känns så husligt, mysigt & ordentligt till den milda grad att jag känner det lite som om jag uträttat stordåd! 🙂 Har bara inte kunnat göra det sedan jag flyttade från Sverige för 7 år sen. Verkar inte vara ett begrepp här i Kanada, så om du har lyckats få tag på en mangel i LA är jag faktiskt grymt avundsjuk.

    & kornblått ÄR beroendeframkallande!

  2. YAY vad fin du är i din Iro! (ser ut som en i alla fall, och tror du var och ryckte i en på rean)
    Om de fanns för ladugårdsdörrsryggar hade jag obsalut satsat vartenda öre den slukar.

  3. Har också kärat ner mig i den färgen och insett att den är jäkligt snygg att kombinera till det mesta! Snyggast är den på skor eller en väska som din på bilden, tycker jag! Det är detaljerna som gör det.

  4. Du ar jattefin! Och kanner sa val igen mig i att det kan vara sa skont att glamma loss och slippa preggo-identiteten en stund (tror vi ar ungefar lika langt gangna).

  5. Alltså, hur nöjd är jag inte som lyckades knipa åt mig en Isabelle i svart! Var svårt sugen på den blå också, men insåg att den svarta är något mer praktiskt för min garderob. Nu hoppas jag att storleken blev bra bara, jag ligger ofta mellan 38-39 och det finns ju inget värre än skor som klämmer. Då lägger jag hellre in en extra sula om det är något för stort.

  6. Alltså hå hå HÅ hur nöjd jag är att det är hem till mig som 38:an är på väg: MEGA! Tänk så fint det kommer att bli när jag struttar runt, för gud vad jag ska _strutta_, i mina Blankens. Tack för att du tipsade här och hurra för mig som läste inlägget i tid :)))) Kram Erika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *