B90A4494

B90A4443

Med tanke på min rysliga gårdag (egentligen var det väl inget fel på den, det var mest inombords den var åt helvete kan man säga) – kommer här en rapport om en massa bra saker som hänt idag och som sakta men säkert jobbat mig från sur, till en stund jätteglad för att sedan återgå till halvsur (HELT utan anledning) på kvällen. Det är inte lätt att leva med mig nu kan jag berätta. Men jag gör verkligen så gott jag kan i kampen med den här stökiga hormonerna som lever rövare med mina känslor.

Bra saker – dagen i listform

1. Efter att ha fått i väg barnen till skolan åkte jag och tränade. Inget ger mig sådan chans till mental omstart som ett bättre pass på gymmet.

2. Att jag sedan avslutade med att stretcha sida vid sida med Jodie Foster (MYCKET elegant och cool människa kan jag meddela efter att ha fått chans att närstudera både hennes snicksnack med sin PT samt hennes rätt så imponerande fysik) var en pikant och rätt så spännande detalj.

3. Det finns en ångbastu på gymmet. Som har eukalyptusdoft i sig, När jag satt där en kort stund och samlade ihop mig, mör och skön i kroppen efter träningen också – kändes allt nästan i balans ett tag.

4. Träffade Per efter träningen. Vi hade bokat tid för att provköra en Tesla. Så det gjorde vi. Fy fan vad jag är besatt av den här bilen alltså. Den är…. framtiden vågar jag säga.

5. Rattade iväg mot Studio City för att träffa Mini Andén Joans on Third och göra en intervju med henne till tidningen mama. Det visade sig att Mini hade samma barnmorska som jag har nu när hon väntade sin son Felix (vad är oddsen i en storstad som denna?) – och det var så skönt att få älta och ställa tusen frågor om barnmorskan och vad jag kan förvänta mig av förlossningen som då alltså också ska genomföras av henne (barnmorskan, inte Mini). Helt plötsligt insåg att jag att den här bebisen faktiskt är på riktigt. Att den ska födas och ha ett namn och att han ska vara en del av vår familj. Ja, allt det där har jag ju förstås vetat innan – men det liksom slog mig, Så där på riktigt. Och det kändes väldigt väldigt bra också. Började känna en svag aning av… förväntan? Hittills har jag mest bara gått runt och foksuserat på andra saker. Som på hur Bonnie och Rio ska ta det till exempel. Samt på hur fruktansvärt långt det är kvar. Fast nu är det snart inte så långt kvar längre (åja, det är det, men inte SÅ långt kvar)

6. Lyssnade igenom hela geniet George Ezras album ”Wanted on Voyage” i bilen. Så. FRUKTANSVÄRT. Bra. I den uppstyckade, spellistifierade samtiden är det ren lycka att hitta ett fullkomligt helgjutet album som är bra från första ton till den sista. Rekomenderas på alla tänkbara sätt.

7. Träffade upp Per och gick och såg Gone Girl på bion i The Grove. Mycket bra film också. Ni har väl läst boken?

8. Blankens ”The Rio” har jag haft på mig idag – också rätt jäkla kanon faktiskt, ovanligt skön sko det där.

Asch. Det är ju en jävla kanondag på pappret det här, det hör ju vem som helst. Synd bara att den här luddiga, konstiga, ängsliga, rädda och megakänslosamma fasen i graviditeten gör att jag inte  tryggt kan bära den känslan med mig.

0 svar

 1. Hej!

  Tänkte slänga ut en liten ”annons” här om det går bra: Jag ÄLSKAR The Rio men då mina fötter inte passar skon så måste jag tyvärr sälja mina i strl 41. Maila gärna på tannerstal@gmail.com om du är intresserad! Vill att dom ska få komma till ett kärleksfullt hem.

 2. Tack för musiktipset! Vi brukar ha samma smak när det gäller musik (Led Zeppelin tex.) så tror att jag kommer gilla George Ezra med!

 3. hej Cissan – vi undrar bara hur flickorna klarar sig i skolan, jag menar allt
  är ju på engelska, eller hur ? inhandlade, som vanligt några Mariestadsöl
  på systemet, vet du att man började med öltillverkningen i Mariestad
  1848, ganska fantastiskt, fortfarande lika gott, fniss….antar att du
  inte varit på några av de LA-ställen, som Metro tipsade om…

 4. Älskar mina The Rio – framför allt när man har dem på kontoret istället för klackar. Ingen hör när man kommer gåendes eftersom sulan är så mjuk, härlig och tyst!

 5. Förstår dina känslor för Tesla. Jag utvecklade ett starkt begär när såg filmen Tesla vs Porsche på youtube. Auto motor-test.
  Bloody marvellous

 6. Du är så galet vacker – hela du strålar! Ville bara säga det. Och att jag minns de där humörsvängningarna som man hade som gravid… PMS upphöjt till 100. Inge kul alls men det går ju över som du vet 🙂 Kram och tack för en härlig blogg!

 7. Hej.
  Jag gillar Rio-skorna. De är verkligen supersnygga. Men hur funkar de här sköna leopardisarna när det blir lite kallare – jag menar: kan man ha strumpor i dem utan att det ser corny ut? Är inget fan av tunna hudfärgade knästrumpor liksom.
  🙂

  1. Hej! Jag tänker att tunna (inte nödvändigtvis nylon, men kanske heller inte tubsockor direkt) svarta strumpor ser snyggt ut – se till att impregnera skorna med spray mot väta bara! Eller så har du dem bara inomhus på jobbet och så och så sparar du dem naturligtvis till våren också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *