Margiela för H&MMargiela för H&M

Har ni sett bilderna på samarbetet mellan Margiela och H&M? Jag brukar sällan fastna för  den här typen av collabs, kanske för att jag är en bekväm jäkel som aldrig skulle palla att köa i timmar eller slåss för ett par brallor. Och någon Margiela-expert är jag verkligen inte. Har aldrig ägt något plagg och har liksom aldrig riktigt fått feeling för designen. Men vad gäller det här samarbetet måste man väl ändå säga; vågat på ett kul sätt. Och extremt svårburet.

Fast den här sista gillar man ju förstås väldigt, väldigt mycket. Hm. Kanske blir lite köande ändå.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Linda
  Linda

  När? Älskar knasjeansen och den långlånga kjolen! Fast orka köa?

 2. Profilbild för Emma
  Emma

  Haha, njae, inget jag skulle ha på mig iaf!

 3. Profilbild för Lina
  Lina

  Jackan på den översta bilden ser ut som att man bara tagit ett stort duntäcke och svept om sig. Mkt konstigt. Gillade dock den stora svarta kappan i mitten!

 4. Profilbild för jennie
  jennie

  Säger som Sandra, dålig tajming. Efter att ha sett inslag från kvällens Kalla fakta vill man helt bojkotta kedjan tills ledningen kommit med något annat än att dom anställda själva ska kräva bättre förhållanden. Tråkigt! Jag levde i en ”MEN INTE H&M” bubbla. Dom HAR bättre arbetsmiljö för textilarbetarna.

 5. Profilbild för lovis
  lovis

  Instämmer med Jennie och Sandra: trist timing. Men värst är det nog ändå för Svenska UNICEF som nyligen ingått samarbete med klädkedjan. Barns rättigheter ställs mot en kommersiell aktörs utnyttjande av kambodjansk arbetskraft.

 6. Profilbild för Matilda
  Matilda

  Byxorna under den vita dunjackan på första bilden ser fantastiska ut!

 7. Profilbild för Anna
  Anna

  Helt orelaterat till Margiela: Det här med byxslutet-möter-kängskaft. Jag har noterat att du har byxorna utanpå kängorna även när det är väldigt smala byxor. Jag vet inte hur jag ska göra här. Innanför eller utanpå. Kan du argumentera lite för saken? Är kluven till att alls ha kängor till smala byxor eftersom det är så svårt..

 8. Profilbild för ANNA

  Hurru Cecilia, kan man inte ”låna” dina bilder? Du har haft 2st grymma outfits det senaste som jag tänkte blogga om men det går inte spara bilderna?!

 9. Profilbild för Catarina

  Oj.
  Jag måste nog säga som farmor skulle ha sagt.
  Men oh si lett.
  (Men oj så fult)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *