Okej; nästa härliga bloggare  i Bloggers collection som tillsammans med me&i designat ett barnplagg och en T-shirt i till papporna är den charmiga (och apsnygga, får man säga så?) polisen, författaren,  föredragshållaren och trebarnspappan Martin Melin! Martin visste direkt vad att han ville göra; en tröja med en glad och snäll polis på, en sådan som han själv och de flesta poliser är. Sitt arvode på 10 000 kronor som han får för uppdraget skänker han till Barncancerfonden.

Martins son Charlie låter hälsa att han gillar sin poliströja supermycket!

Tanken med Bloggers collection är att alla plagg, även fast de designats av olika bloggare, ska kunna matchas tillsammans. Martins poliströja funkar ju toppen tillsammans med Anithas och Amandas tights till exempel, Och fler plagg och bloggare kommer att lanseras under de närmaste dagarna, och då kommer ni märka att allt tillsammans kommer att fungera och kännas som en helhet, även fast fler olika människor ligger bakom plaggen. Plaggen finns inte till försäljning riktigt än, men inom kort så!

0 svar

  1. Jag gillar tröjmodellen men nja till trycket. Kul att en kille får designa kläder också! Men man ju undra varför han själv har en tröja med en skjutande polis på? Om han nu vill visa upp snälla poliser.

  2. Tack för att du också bor i Farsta! Det är min räddare i nöden; Jag bor i farsta, visste du att Cecilia Blankens också gör det!?
    Tack igen för en underbar blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *