Massor av Missoni

Ibland önskar man ju att man inte bodde i världens ände liksom. Den 13 september släpps Missonis samarbete med den amerikanska kedjan Target (ett fyndparadis som jag för övrigt älskar djupt och innerligt). Över 400 objekt innehåller den. Barnkläderna ser helt underbara ut. Och de där överkasten, ett på var säng i tjejernas rum. Och kanske ett i vårt rum? Ja. Varför inte? Kolla in fler bilder här.

[youtubeplay id=”X76cQ7Ev-hs” size=”medium”]


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för jeanette!

    Vilken tur Cecilia att du uppmärksammade detta!! tänk om jag hade missat, älskar missioni, men det svider hårt i lpånkan. Men nu! 🙂 mitt hjärtar bankar nsätan ut ur kroppen, härligt!

  2. Profilbild för Saras, Tuvas och lilla oktoberräkans liv

    Vet du om man kan beställa via nätet hit till Sverige? Jag vart ju rätt så kär i det mesta där nu… 🙂

  3. Profilbild för Ellen i Colorado

    Sånna dagar är jag glad att jag bor i USA:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *