IMG_0143.JPG

Har haft en väldig massa olika cravings under den här graviditeten, olika i olika perioder, just nu vill jag bara äta sauterad spenat helst hela tiden till exempel. Men storfavoriterna – som jag aldrig tycks tröttna på är mandlar (har också utvecklat mandelsnobberi och äter helst Wholefoods ”Mission almonds” och jordnötssmör. Den här kombinationen tillsammans med en näve torkade aprikoser går jag inte utanför dörren utan. Så himla gott och tillfälligt snabbmättande – blir liksom helt nöjd och lycklig av att sätta i mig mitt lilla nötpaket när blodsockret börjar rasa.

Min kompis Theresa påminde mig förresten om att Per, när jag var gravid med Bonnie, brukade göra i ordning paket med godis och annat jag gillade och smugglade ner i min handväska som en lite överraskning och bra-att-ha-grej så att jag inte skulle behöva dippa. Har icke hänt denna gång kan jag meddela. Inte lika stor uppståndelse från andras håll när det gäller barn tre som det första avslöjar jag för er som inte redan visste.

0 svar

  1. Tänk att barn nr 3! kommer snart. Så fint! ❤️ Och kul med en liten pöjk. Berätta lite mer om hur mödravården är. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *