Maträddaren i nöden

Jag är tyvärr inte någon vidare bloggläsare. Jag läser ett par men stycken, men tyvärr ofta alldeles för sporadiskt. En som jag dock aldrig missar är min kompis Kristins –Elsies päron heter den. Och jag vet att jag tipsat om den förut men nu kände jag liksom att det var dags igen. Ifall i glömt.

Jag behöver liksom ingen annan matinput än Elsies päron. Jag blir helt otroligt inspirerad och peppad att laga bra mat till barnen (för att är så lätt när Kristin berättar hur man gör) och gott och lyxigt även för såna som mig som vill men kanske inte riktigt kan. Så en liten påminnelse till er som tröttnat på att plan och idélöst vanka runt på ICA – kolla in hos Kristin så fixar det sig. De där majsplättarna till exempel – dom tror jag kanske att mina barn skulle gilla? Hon är förresten fruktansvärt rolig också. Kristin (och henens barn. Och Pappa Pat). Och det är ju en lyrrig bonus förstås.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Anna
  Anna

  Jag fastnade bums för Kristins blogg när du tipsade om den för jättelängesen. Fantastiskt inspirerande och man blir så himla hungrig!! 🙂

 2. Profilbild för Tuffjanna

  Jag försökte få till majsplättarna idag. Kristin tipsade om att man skulle prova att steka en plätt till att börja med för att se om man fått till smeten. Jag stekte en plätt till å börjamed. Det var där jag stötte på problem… smeten VAR ju inte oki. Är man långt ifrån en pannkaksmamma så stod jag handfallen och så blev det korv med bröd istället 🙁

  1. Profilbild för Johanna
   Johanna

   Hej!
   Mina majsplättar blev bra och barnen älskade dem. Om du inte tyckte att de blev oki kanske det är schysstare att säga det till Elsies päron istället för att varna för dem här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *