Jo. Den där plåtningen i dag. Jag har fått den stora äran att vara med om ett nytt samarbete tillsammans med Me & I, så himla kul! Vi har pillat på en ny kollektion för småttingar fram och tillbaka ända sedan i höstas, och den här gången även några härliga plagg för oss ladies. Idag när vi fotade hela baletten var det första gången jag fick se hela det färdiga resultatet. Det nya samarbetet är en del av höstkollektionen för Me & I och kommer alltså ut om bara ett par månader. Det är något helt annat än mopsarna, men ändå massor med mopsfeeling över det – och ja, jag skulle ljuga och vara onödigt ödmjuk om jag sa något annat än exakt hur jag känner; att det är jäkla fint. Bonnie och Rio fick agera fotomodeller tillsammans med söta kompisen Max, jag önskar förstås att jag kunde visa ordentliga bilder redan nu, men jag måste vänta ett tag till. Så här såg det i alla fall ut på plåtningen idag.

Ska bli väldigt kul att få visa upp det ordentligt för er sen så fort jag får grönt ljus från mina skånska bossar.

0 svar

  1. Du är så vacker att jag bara vill bli ihop med dig, men vi är ju båda gifta så jag får nöja mig med att sukta! 😉

    /Liv

  2. WoW, älskar Me&I. Såå härligt att du gör ett samarbete med dem igen…ser verkligen fram emot kollektionen. //Karin

  3. Ser ut som en klänning helt i min smak! Påminner om ebn monki-klänning som jag har slitit ut helt så jag kan mycket väl tänka mig att det där är något för mig! Bra jobbat

  4. Jeg kan nesten ikke vente til høstkolleksjonen kommer!! Juhuu! Det lille jeg kan skimte fra bildene ser i hvert fall megabra ut! Cool!

  5. Det ser jag fram emot! Min lilla Sigrid älskar sina gröna byxor med mopsen på rumpan. Ska bli skoj att se vad du hittat på för kläder till oss tjejer!

  6. Gillar mopsarna, min Sigrid diggar särskil de gröna byxorna med mops på rumpan! Ska blis koj att se vad du hittat på till oss tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *