Jag hoppas att ingen missat att jag samarbetat med finfina barnklädesmärket Me & I och gjort en babykollektion ihop med dem? Me & I är ett hemförsäljningsföretag och jag hade aldrig varit på någon säljträff, vilket ju kändes lite konstigt eftersom jag i övrigt haft mycket att göra med det här härliga företag de senaste månaderna. Så igår var det dags. Me & I-träff hemma hos mig stod på schemat. Ska jag vara ärlig? Ja, det är klart jag ska. Jag trodde nog inte riktigt att det här skulle vara något för mig. Var rädd att det skulle kännas påtvingat eller stelt. Men jag ville ju ändå testa förstås. Så jag bjöd in mina bästissmåbarnsmammakompisar, lagade trattkantarellsoppa, korkade upp en flaska vin och så slog vi oss ner vid middagsbordet och smaskade medan Me & I-säljaren Cecilia berättade om och visade upp kläderna. Det är så mycket roligare att shoppa när man får en bakgrund till plagget, en historia. Och tankar och idén bakom funktion och material. Per hoppade i sängen och kollade på film på övervåningen med Bonnie och Alice, vi andra kunde ostört snattra på nedervåningen. Om mina tveksamma föraningar infriades? Absolut inte. Det här var hur mysigt, trevligt och kul som helst! Alldeles underbart faktiskt.

Gulliga Me & I-säljaren Cecilia visar upp höstens kollektion.

Massor av kläder.

Kanske ändå att man skulle kunna tänka sig att låta den nya bebisen få ha på sig nåt annat än mopsar? Någon enstaka gång så där? Den här flugsvampsbodyn till exempel.

Bonnie som lyckats hitta sin napp i någon gömma, tyckte väl att det var förskräckligt orättvist att hon fick ha en, när lille Kalle envisades med att spotta ut sin ideligen. Han blev ju så himla ledsen utan den ju! Ett tag såg hon som sin livsuppgift att vakta Kalle och nappen, stoppa tillbaka den så fort den flög ut, och springa och ge den till hans mamma när hon hade honom i sin famn. Jag noterade nöjt denna beskyddande och ompysslande sida och hoppas att hon kommer vara lika gullig mot lillasyster.

Snart ska jag svara på fler av era frågor!

0 svar

 1. Jag är säljare och är det någon i Karlstad med omnejd som är intresserad så får man gärna kontakta mig 🙂

 2. Finfina kläder. Har faktiskt hittat mycket från me&i på loppis i sommar och haft turen att de bara kostat några tior styck. Så håll ögonen öppna alla, kläderna är väldigt tåliga och i bra kvalitet.

  Väntar också en flicka i november, en lillasyster till min andra flicka som är född i december-08 så det är så roligt att följa din blogg. Har dock en tjej till som är åtta år 🙂

 3. Du är alltid snygg i håret! Hur gör du, hur hinns det med? Skriv lite om produkter och verktyg, hur ofta du klipper/färgar mm. Hur du fixar dig varje morgon liksom. Tack för en trevlig blogg. Du är bra på det du gör. Tack.

 4. Var oxå på Me & I träff igår! Köpte de fina mopsmössorna till mina tjejer, rosa till stora och grön till lilla. Blev dessutom en sweet cardi oxå bland annat. Kul att se kläderna i verkligheten efter att först ha sett dem i din blogg. Verkligen toppenfina!

 5. Lillasyster? Har jag missat helt detta? Så kul 🙂! Jag tycker jag läser din blogg lite för mkt ibland så detta va mig en överraskning!
  Såg din micro och ugn i bakgrunden, har exakt dom också hemma och vi är supernöjda! Hoppas ni också är de 🙂
  KRAM!

 6. Du skriver att Bonnie hittade sin napp i en gömma – har ni slutat med napp? Använder Bonnie blöjjor ännu och hur går pottträning? Sover Bonnie hela nätterna i sin säng? Jag undrar för jag har ett barn i samma ålder och det är kul att höra hur ni tänker och gör.

 7. Hej Cecilia! Jag hade faktiskt också mitt första Me&I party för några veckor sedan, endast för att jag vilja köpa dina mopskläder förresten, min tjej passar jättebra i grönt, så jag slog till direkt på dina grejer. Just de gröna byxorna är en favorit, just för att de är lite fodrade inuti, perfekt till hösten. Jag hade mitt party mitt på dan mitt i veckan. Det var toppen, samlade alla mina hemmagående mamma kompisar, alla tar ju alla chanser de får att komma hem till nån och fika. Och vi köpte massor av mopskläder! Ett tips bara till alla mammor därute, att man kan ha partyn mitt på dan, slå många flugor i en smäll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *