Me, myself and I

(null)

(null)

(null)

Nu förstår jag att ni inte tycker att det är superintressant att kolla på gamla bilder av mig. Det förstår jag verkligen. Men eftersom jag blev helt oväntat uppspelt över den plötsliga tillbakaslungning i tiden som uppstod när min syrra skickade de här korten av mitt tonåriga jag, så blir det nu så att de hamnar här ändå.

Jag blir faktiskt helt öm i hjärtat av att se det här. Så liten jag var. Men så jävla stor i orden. Påstridig och känslig som fan på samma gång. Så fram och tillbaka och hit och dit, som alla tonåringar förstås, och så väldigt noga med hur jag såg ut (det kan man inte tro när man ser de här bilderna, men det var jag faktiskt. Och det här med att ”man bara ville se ut som alla andra” var aldrig min grej. Jag ville verkligen inte se ut som alla andra. Ville heller inte ha frisyrer som alla andra. Herregud.)

Tänk att man har barn som kommer bli tonåringar en dag. Ser fram emot det, men är så väldigt rädd att jag inte ska räcka till för att ta dem igenom de där så väldigt skakiga åren på bästa sätt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för pecawe

  Jag har två blivande 16-åringar här hemma och det är baske mig mer tid man behöver ägna åt dem nu, än vad man gjorde för 10 år sen. Men det gör jag med glädje <3

 2. Profilbild för Emma
  Emma

  Åh, vilka fina bilder. Tycker visst att det är intressant att se – tack för att du delar med dig. Dönickar-Simones hemliga syster? 🙂

 3. Profilbild för Kristin

  Åh gudars så fint! Det bara bubblar minnen.

 4. Profilbild för sara

  du kommer alltid att räcka till med din närvaro. men du kommer inte alltid att kunna ge dem vad de vill ha, och jag tror att det är bra. frustation skapar driv och gör också att man vill från sitt hem (mer än bara måste flytta från sitt hem). men det är turbulent och fyllt med känslor och allt annat man nästan glömt.. förlåt för konstigt tips du inte bett om. hoppas du förstår hur jag menar..
  tycker det är helt fantastiskt att få se dessa bilder på dig. kan så relatera och var ganska lik dig. lyssnade på samma musik ungefär och var klippt ungefär likadant.

 5. Profilbild för En annan Emma
  En annan Emma

  Håller med Emma ovan; maj gadd vad du var lik Simone i Dårfinkar & Dönickar!

 6. Profilbild för Hanna

  Kul att se bilder på dig som tonåring.

 7. Profilbild för Hanna

  Jo, jag vill jättegärna se. För jag är lika gammal som du. Och kommer från Mariestad. Och tror att jag varit på fest hos dig någon gång. Har du bott på Bråten? Eller var det Lockerud? Anyways, jag känner liksom igen mig. Men kanske mest för att det känns som 1994 igen och för att en aldrig trodde att det skulle skapa nostalgi. Fint. Tack.

  1. Profilbild för Cecilia Blankens
   Cecilia Blankens

   Hallå! Vad kul! Hej Mariestad! Har dock tyvärr aldrig bott på Bråten eller Lockerud.

  2. Profilbild för Hanna

   Äsch då. Jag minns inte var det var men jag är nästan säker på att det var hos dig. Anyways, det är liksom därför jag följer dig. För att det är kul att se vad det blev av gamla Mariestadsbor. Så mer gamla finbilder tack! 🙂

 8. Profilbild för Em - mitt liv på NZ

  Jooo det är ju hul kul som helst att se! Och herregud vad jag känner igen det där med att vara orolig för att inte räcka till som förälder åt sina tonårsbarn… Särskilt min lilla tjej kan jag verkligen oroa mej över. Så jäkla mycket som dom ska gå igenom!

 9. Profilbild för Malin-Malin
  Malin-Malin

  Ronja Rövardotter/ Demi Moore. Alltid bra att vara sig själv, och inte som alla andra. Även om det kostar på.

 10. Profilbild för Heléne

  Ser att fler tydligen har tänkt samma. Min första association var Dårfinkar och dönickar. Med en dos Mitt så kallade liv. 🙂

 11. Profilbild för ISA

  Gud! kan verkligen känna vilken rebell du var på översta bilden :p

 12. Profilbild för Camilla- AktivaDagar

  Roligt se gamla bilder tycker jag… Som på skakiga ben ska bli tonårsmamma till TVÅ detta år… 🙂

 13. Profilbild för scottish moments

  Jätteroligt att se bilder från gågna tider!!

 14. Profilbild för Anna, New York – My Bite of the Big Apple

  Vilken nostalgitripp! Jättefina bilder. Har själv tonåringar och det är fascinerande hur olika den tiden kan upplevas. Behöver inte alls vara skakig för alla, men visst minns jag själv viss osäkerhet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *