persol gucci oscarmagnusson

 

Solglasögon och vanliga glasögon är min absoluta favoritaccessoarer, och jag brukar ofta tänka på att jag är väldigt belåten med att ha ett litet synfel som tillåter mig att ha glasögon titt som tätt. Eller linser om jag nu hellre vill det. Det är så enkelt att förändra eller gömma sig bakom ett par läckra bågar och det är något väldigt… sexigt liksom, över den mystik och/eller intelligens som ett något snyggt över näsan adderar.

För ett tag sedan tipsade jag om mina snyggfavoriter ur vår- och sommarutbudet hos min samarbetspartner Synsams (kolla in här och här vetja!) och den här gången vill jag ge lite modeinspiration och visa hur ett par riktigt vassa glasögon kan spela en central roll i snygg och personlig vardagsstyling.

Glasögonen överst är en favoritmodell som funnits med i decennier och som både jag och Per använt mycket de senaste åren. Från Persol/Synsam – är snyggt till exakt allt, men kanske extra härliga till lite en avslappnad helgstil med mjukbrallor och coola slippers.

De runda glasögonen kommer från Gucci/Persol, och ihop med klackar och den här härliga kimonon/klänningen/kappan från H&M och en lyxig väska blir det en uppdaterat glamrockig 70-talsstil.

Sist ut: Runda glasögon från Oscar Magnuson/Synsam – ger karaktär och personlighet åt vilken dressad vardagsstil som helst. Hur kan någon inte lyssna på en person som har pondus och power nog att våga bära en sådan här ultracool båge?

0 svar

  1. Jag är på jakt efter kimonoklänningen från hm (SÅ fin!) men kan inte hitta den någonstans, är den från en tidigare kollektion?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *