Även om jag ibland svär över det här med att jag fortfarande jobbar en del (ja, det finns ju stunder när man har liiiiiite svårt att få allt att gå ihop) tycker jag ändå oftast att det är kul och skönt (för hjärnan!) att hoppa på grejer lite här och där. Som frilansare hade det nog dessutom varit en dum idé att helt checka ut från yrkeslivet. Man kan nog inte förvänta sig att jobben finns kvar (åtminstone inte de där stående uppdragen) om man liksom helt går under jorden i ett år. Men så innebär ju också just det där att jag frilansar att jag ofta kan ta med Rio till jobbet. Så var det till exempel igår när vi hängde i Expressens studio och tog en bild till tidningens mode-bilaga som kommer senare i vår (fick med andra ord prova och peta på en massa fina vårkläder. Den svartvita klänningen jag har på mig till exempel, som kommer från Indiska). Massor med kul lampor att kolla på! Tyckte Rio alltså.

0 svar

 1. Hmm… tror jag ska gå till Indiska i vår. Snygg klänning!
  Jag är säker på att dina barn inte mår dåligt av att du jobbar nu och då. Det är ju livet som pågår. Min kloka mormor gav bara ett råd och det är att ”du var här först, låt barnen dela det liv du valt”. Du kommer fostra sociala, kreativa barn med en massa kontakter och erfarenheter från världen. Var stolt över det du ger dem.

 2. Jag gillar att ha kvar en fot i yrkeslivet. Fast ibland känner jag att det vore så skönt att städa skrivbordet, stänga av jobbtelefonen och säga hejdå till chefen på ett par månader.

 3. Hej Cecilia!

  Måste börja med att du verkar vara en himla bra människa. Jag följer din blogg som så många andra och jag undrar hur lång är du? Det är ju som Malin Wollin säger, att allt är så himla snyggt på dig. Vad är hemligheten?

  Ha en underbar resa till Miami, och ta hand om er.

  / Jenny

 4. Jag tycker att det är superskönt att jobba och inte checka ut på heltid! Trots att jag inte frilansar och trots att jag inte kan ta med bebisen på jobbet 🙂. Tror att föräldraledighet utan avbrott är roligare i tanken än i praktiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *