Ah! Gårdagen spenderades som ni kanske läste på Pride och min redan starka förälskelse i Ivi Adamou och inte minst Loreen eskalerade förstås när jag såg dem på scenen. Och Andreas var ju där också förstås, och man blir ju så stolt och ja… rörd typ när man ser sin kära, fina, underbara kompis stå på scenen och liksom vara en sån stjärna som han faktiskt är.

Men. Innan Pride och festligheterna var jag, Bonnie, Karin och Frans på Q84 och lämnade över ett första lass med prylar. Lite senare på dagen kom Charlotte från Barncancerföreningen och hämtade ett till lass hemma hos mig. Ni företag som hjälp till med detta, skänkt saker som de lite större cancersjuka barnen ska få i så kallad ”stickpresent”, alltså en liten uppmuntran när man genomgått en kämpig behandling eller behövt ta sprutor, ni ska ha ett stort, nej ett STOOOOORT tack!

Design house Stockholm som skänkte två stora kartonger med snygga mössor.

Wesc som skänkte tre bamsiga kartonger med sina snygga hörlurar att ge till kidsen (fatta hur glada de kommer bli!)

LeKiosk som skänkte armband.

Olila som skänkte smycken.

Happy socks som skänkte kartongvis med supersnygga strumpor (visste ni att de under hösten kommer att börja göra sina färgglada strumpor i barnstorlekar också? Kul!)

Rizzo och Accent som skänkt fyra bamsiga lådor med väskor, skor, kepsar och mobiltelefoncase och massor av annat fint.

Yves Rocher som skänkt en stor låda med smink och skönhetsprodukter.

KappAhl som skänkt massor av fina kläder.

Lindex som också skänkt snygga kläder och accessoarer.

 

Ni ska veta hur otroligt mycket  det här betyder, hur mycket Barncancerföreningen uppskattar er givmildhet och hur det för en stund kan göra livet kanske lite, lite härligare för tonåringarna på Q84. Ni är helt enkelt lite bättre företag än många andra och vi är många som är glada för att ni delat med er! Igen – STORT tack!

Okej, kanske inte den bästa bilden, men ungefär så här såg det ut när vi lämnade över en del av alla kartonger på Astrid Lindgrens barnsjukhus i går. På bilden är jag, Karin, Frans och Gunnar som jobbar på avdelning och också hälsar med ett rungande tack!

0 svar

  1. Helt fantastiskt initiativ och underbart att företagen ställer upp och hjälper till! Det är ju sådana företag man som privatperson vill handla av och stötta, speciellt de mindre företagen.

  2. Så himla fint!! Helt fantastiskt att ni gör detta Cecilia och så underbara företag som vill skänka prylar!
    Så fint att jag blir rörd!!
    Stora kramar

  3. Det betyder så mycket! Jag är mamma till en kille som har en hjärntumör och går på Q84. Vi var där i fredags och han fick en mycket fin och uppskattad stickpresent. Vill bara säga stort tack för er insamling och till de som skänkt presenter!

  4. Skriv din kommentar här! Stort tack är det minsta man kan säga. Det ni gjort är helt underbart. Har en kille på 11 år som var inne på Q84 idag och vart SUPER glad för sin stickpresent:) <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *