Men det var ju HENNES förslag ju

 

Vi var på lekparken i morse, jag och tjejerna. Vi gick säkert en kilometer, jag och Bonnie, Rio satt i vagnen. När vi lekt ett tag och skulle hem slog den där jetlagtröttman till igen. Bonnie orkade inte gå en meter till. Inte ett endaste steg tänkte hon ta.

Jag måste säga att jag beundrar den där lösningsorienterade inställningen hon alltid har, min dotter. ”Jag kan krypa in här mamma. Det blir bra.” Och så gjorde hon det. Ålade sig in i lastutrymmet under vagnen och lade sig till rätta. Sade att det var mysigt att ligga där. Det var en lättnad, det var det, för jag kan inte påstå att jag jag sett fram emot att behöva bära henne tillbaka. Så. Jag körde ner blicken i backen och travade hemåt i ilfart. Undvek alla blickar som först bara kollade på Rio och log åh-vilken-glad-liten-unge-smajlet som sedan frös när de fick syn på den stackars 3-åringen som ondskefulla morsan vikt ihop och knölat in under vagnen.

På bilden nedan ser ni annan konstig sak som hänt idag, men det berättar jag mer om imorgon.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Sandra
  Sandra

  Hahaha, ni är så söta. Bonnie verkar vara en riktigt rolig och klipsk lite busunge 🙂 Hoppas eran semester blir kanon! Kram på dig

 2. Profilbild för Lina

  Hahaha vad kul! Så rolig hon är, Bonnie! Världens charmigaste.

 3. Profilbild för P
  P

  HAhahaha! ”ondskefulla morsan” 😀 Så kul!

 4. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Jag dör – såå kul!

 5. Profilbild för Louise

  Fantastiskt!! och så nöjd också!

 6. Profilbild för Louise B
  Louise B

  Haha, klockrent ju!

 7. Profilbild för Caroline
  Caroline

  Haha helt underbart! 🙂

 8. Profilbild för Sara

  Inget fel på det! Jag brukade också ligga under min systers vagn bär jag var liten. Skönt och mysigt var d!

 9. Profilbild för Emma

  Haha jag dör så roligt!! Underbara barn med sina lösningar. Vi ska till Paris snart å funderar på hur vi ska göra med just vår 3 åring där, vagn eller inte vagn men de här kanske löste våra problem 😉

 10. Profilbild för m47
  m47

  Du har världens bästa blogg, vet du det?! 🙂

 11. Profilbild för Nora
  Nora

  Hahaha jag garvar ihjäl mig! Vad ni är sköna!

 12. Profilbild för rebecca
  rebecca

  Odjuret i bakgrunden gjorde mig lite nervös!

 13. Profilbild för Jennie
  Jennie

  Åååå herremingud så härlig din fina unge är!!! Jag skrattade nästan ihjäl mig där ett tag! (sen kan det bero på hur du skriver men vi ger äran till Bonnie idag, men fortsätt o skriv på det där sättet!)

 14. Profilbild för Amanda
  Amanda

  Uppfinningsrikt av Bonnie men kan ändå inte låta bli att tycka synd om alla storasyskon som ”tvingas” bli stora direkt och därför inte får ha en egen vagn/plats. Hon är trots allt inte så stor och skulle själv behöva få sitta och mysa i vagnen ibland när orken tryter.

 15. Profilbild för Annika
  Annika

  Hallå sköna familjen!!! Ni ser ut att ha det alldeles underbart och så är det alltid i Florida!!!! Jag måste bara höra med dig Cecilia vad du tycker om att köra den gröna barnvagnen med svängbara hjul i snön?? För ni använder väl den vinter som vår/sommar?? Jag vore jättetacksam för ett utlåtande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *